Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AVRASYAM DERNEK YÖNETİCİLERİ MASAL EVİ’NDE

Gökçebey Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği ( AVRASYAM) Yöneticileri Masal Evi’nde tanışma yemeğinde bir araya geldiler.

Yemeğe; Gökçebey Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Üyeleri; Cengiz SARICIK, Mehmet KÖKTÜRK, Şerafettin SİMİTÇİ, Muharrem YAN, Önder KURT, Erkan KODAMAN ve Ayhan YELLİ. Avrasyam Derneğinin Bayan Komitesi; Ülkü MASALCI, Berna YILDIRIM, Nihal KURT, Sevim KILINÇ, Nilüfer İLHAN, Kamuran KAMİT, Sevil YİĞİT, Fatma ÜNLÜ, Sevgi KESKİN, Lütfiye YILDIRIM ve Şenay KIYLIOĞLU katıldı.

Gökçebey Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneğin geçici Yönetim Kurulu Üyeleri ve Derneğin Bayan Komitesi Masal Evi’nde verilen tanışma toplantısında bir araya gelerek her birey kendilerini kısa bir özgeçmişini içeren konuşma yaparak tanıştılar.

Gökçebey Avrupa Asya Gurbetçiler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği, Zonguldak ile tüm gurbetçilerimiz arasında bir hizmet köprüsü oluşturacağını ifade eden Başkan Cengiz SARICIK,” Derneğimiz AVRASYAM´ı kurmaktaki amacımız elli yılı aşkın süredir gurbette gecesini gündüzüne katıp çalışıp çabalayıp, memlekete bir faydam olsun diye dişini tırnağına takan, tabiri caizse birer gönüllü asker olan vatan evlatlarına küçükte olsa bir jest olsun istedik. Memleketimize geldiklerinde yardımlaşmak, birlik beraberliği pekiştirmek, sosyal aktivitelerde bulunup kaynaşmayı sağlamak, geziler düzenlemek, kurs, seminer, konferans, panel, kültürel faaliyetlerde bulunmak, kısacası yıllardır gurbette yaşayan çok değerli vatandaşlarımız memleketimize geldiklerinde bize ihtiyaç duydukları her noktada yanlarında olmak. Umarız bu küçük jestimiz gurbette yaşayan tüm vatandaşlarımızı azıcıkta olsa sevindirir. Bunun yanı sıra yurtdışındaki tüm gurbetçilerimiz memleketimize geldiklerinde yardımlaşmak, birlik beraberliği pekiştirmek, sosyal aktivitelerde bulunup kaynaşmayı sağlamak, geziler düzenlemek, kurs, seminer, konferans, panel, kültürel faaliyetlerde bulunmayı hedefliyoruz. Bu konuda Avrasyam Derneğine destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ederim.” Dedi.

Daha sonra, Avrasyam Derneğinin Gökçebey’deki lokal binasında Avrasyam Derneğinin Bayan Komitesinde görev bölümü yapılarak toplantıya devam ettiler.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 17.06.2015 22:42:15  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2965)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,147 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,583 | Ip Adresiniz: 3.137.170.183 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.