Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE 3 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ HAZIRLIKLARINA BAŞLANDI

Onbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı Başlıyor. Ramazan geleneğini yaşatmak, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla, Gökçebey Çay Mahallesi, Çarşı içi mahalle sakinleri ve Avrasyam Derneğiyle ortaklaşa 28 Haziran 2015 Pazar günü akşamı İsmetpaşa mahallesinde yaklaşık 3 bin kişilik iftar yemeği verilecektir.

Tertip Komitesi ilk toplantısını Avrasyam Dernek binasında yaptı.

Toplantıya; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Avrasyam Kurucu Dernek Başkanı Cengiz Sarıcık, Çarşı içi Mahalle Muhtarı Aydın Kayabaş, Erkan Kodaman, Veysel Özsaraç, Şeraffettin Simitçi, Muharrem Yan, Emin Çakır, Ayhan Yelli katıldı.

Yapılan toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Çay Mahallesi ve Çarşı Mahallesi sakinleriyle Avrasyam Derneğinin ortaklaşa 28.Haziran 2015 Pazar günü akşamı yaklaşık 3 bin kişilik toplu iftar yemeği programın ilk toplantısına şahsımı davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Geçen yılda yaklaşık 1.100 kişiye verdiğiniz toplu iftar yemeğine katıldım. Orada da emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu yıl da 28 Haziranda vermeyi düşündüğünüz yaklaşık 3 bin kişilik toplu iftar yemeği hazırlıklarında şahsıma ve Belediyemiz olarak maddi ve manevi ne yapmam gerekirse hazırım” dedi.

Tertip Komitesi ise,” Ramazan Ayı dostluğun, kardeşliğin, komşuluğun, sevginin, barışın ve adaletin çoğaldığı bir aydır. Hepimizin ortak dileği Ramazan Ayı içerisinde hem ülkemizde hem de Gökçebey’de barışın hâkim olmasıdır. Geçen yıl, Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kooperatifi, Çay Mahallesi ve Çarşı içi mahalle sakinleri ve ilçe esnafları ortaklaşa tertiplediği iftar yemeğimize yaklaşık 1100 kişi katılmıştı. 28 Haziran Pazar günü akşamı düzenleyeceğimiz yaklaşık 3 bin kişilik toplu iftar programı hazırlıklarını Çay Mahalle ve Çarşı Mahalle sakinleriyle Avrasyam Derneğiyle ortaklaşa düzenliyoruz. Tertip komitesi olarak Avrasyam Dernek binasında ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza bizleri onore eden Saygı değer Belediye Başkanımız Vedat Öztürk'e çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile şimdiden Gökçebey halkını ve tüm misafirlerimizi düzenleyeceğimiz iftar programına davet ederiz. On bir ayın sultanı" Ramazan, 17 Haziran Çarşamba akşamı kılınacak teravih ile başlayacak, 17 Haziranı 18 Hazirana bağlayan gece sabaha karşı ilk sahur eda edilecek. Şimdiden Ramazanın İslam Alemine ve Gökçebey’imize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.06.2015 13:56:31  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2590)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,868 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,146 | Ip Adresiniz: 44.222.113.28 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.