Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Sargın Ailesi Oğlu Abidin Efe Sargın İçin Sünnet Düğünü Yaptı

Gökçebey İlçe Devlet Hastanesine Müdürü Yusuf Yaşar Sargın ve Serap Sargın biricik oğulları Abidin Efe Sargın, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Belediye Aile Çay Bahçesi Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet düğününe; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Zonguldak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden İdari Hizmetler Başkanı Dr.Orhan Şahin, Zonguldak Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fatih Akca, Gökçebey İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Levent Eskici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gökçebey Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü İsmail Kazlı, Devrek Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Şaban Karabostan, Çaycuma Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Koraman, Müdür Yardımcısı Erdal Şıklı, Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin Kermen, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Sağlık-sen Başkan Yardımcısı Ömer Tok, Atatürk Devlet Hastanesi eski Müdürü Mehmet Hamzaçebi, Göğüs ve Meslek Hastalıkları eski Müdürü İbrahim Durhan, Atatürk Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Hulis Celebi, Zonguldak Genel Sekreterliğinden Uzm.Meriç Yılmaz,Uzm. Metin Uslu, Uzm. Nazan Avşar ve Satın Alma Personeli, Devrek TSM Personellerinden Mithat Yılmaz,Gökçebey TSM Personelleri ile hastane personelinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet düğününe gelen davetli misafirler, Abidin Efe Sargın’a hediyelerini verdiler.

İlçe Devlet Hastanesine Müdürü Yusuf Yaşar Sargın ve Serap Sargın biricik oğulları Abidin Efe Sargın’ın sünnet düğününe gelen davetli misafirlerle yakından ilgilendi.

Abidin Efe Sargın’ın sünnet düğünü 17.00’da Mevlid- Şerif okundu. Davetli misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

Abidin Efe Sargın’ın sünnet düğününde Kemal Köseoğlu’nun birbirinden güzel çaldığı oyun havası, halay ve şarkılarıyla davetliler doyasıya eğlendiler.

İlçe Devlet Hastanesine Müdürü Yusuf Yaşar Sargın ve Serap Sargın ,”oğlum Abidin Efe Sargın’ın sünnet düğününde bizi yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.06.2015 22:42:30  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (4248)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 736 | Toplam Ziyaretçi: 11,932,706 | Ip Adresiniz: 18.219.236.62 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.