Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Ortaokul Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Gökçebey Ortaokul 11 Haziran 2015 Perşembe günü saat 18.30’da Kapalı spor salonunda mezuniyet töreni gerçekleşti. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Mezuniyet törenine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Ortaokul Müdürü Mahmut Bulut, öğretmenler, öğrenci velileriyle birlikte öğrenciler katıldı.

Ortaokul Müdürü Mahmut Bulut yaptığı konuşmada; “ Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Değerli Öğretmenlerim, kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrenciler bugün buraya, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının son gününde sevgili öğrencilerimizi okulumuzdan güzel anılarla uğurlamak için toplandık. Hepiniz hoş geldiniz.

Sevgili öğrenciler, üç yıl önce katıldınız aramıza. Bizler okul olarak sizleri en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden gelen tüm imkânları sunduk. Başarınızla gururlandık, mutluluğunuzla sevindik, üzüntünüz hüznümüz oldu. Başlangıçlar heyecanlı bitişler ise buruk bir gurur oluyor bizler için. Bu duygularla okuluna değer veren bütün öğrencilerimize hayatlarında başarılar dilerim.

Değerli arkadaşlarım, yıllardır emek verdiğiniz öğrencilerimizin bu mutlu gününde yaşadığınız haklı gururu paylaşıyorum. Onlara sadece bilgi vermekle kalmayıp hayatları boyunca yardımcıları olacak iyi davranış güzel değerleri kazandırmak için uğraştığınızı biliyorum. Öğrencilerimizin sevinçlerini mutluluğunuz, kederlerini üzüntünüz, başarılarını gururunuz bildiniz.

Sevgili öğrenciler sizler geleceğimizsiniz, sizlere güveniyoruz. Bundan sonrada başarılarınız artarak devam etmesini diliyorum.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş yaptığı konuşmada,” Uzun yıldır Gökçebey’de görev yapıyorum. Şuan burada bulunan öğrencilerin anneleri ve babaları birçoğu benim öğrencimdi.  Ne mutlu ki bugün çocuklarımızın mezuniyetini birlikte yaşıyoruz. Sevgili öğrencilerimiz artık birer gençsiniz. Bizlerin geleceğisiniz. Bundan sonraki eğitiminiz orta öğretimde devam edecektir. İnanıyorum ki, yaşayacağınız öğrenim seviyelerinde de aynı şekilde sorumluluğunu bilen, çalışkan ve de başarılı bireyler olarak sizleri toplumuza kazandıracağımıza inanıyorum. Gelecek yaşamda ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu olmanızı dilerken başta Aileleriniz, öğretmenleriniz, okul aile birliği üyelerimizolmak üzere yetişmenize emek veren herkese teşekkür ediyorum. ” dedi.

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı okul birincisi Rüveyda Kavak, ikinci Sudenur Türkyılmaz ve üçüncü Zeynep Sude Yalçınkaya’ya ödülleri verildi.

Öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra öğrenciler kendi aralarında müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.06.2015 23:51:53  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3260)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 923 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,729 | Ip Adresiniz: 3.144.251.72 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.