Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
HARUN AKIN: HALKIN UMUDU CHP

Ülke genelinde esen CHP rüzgârı Zonguldak’ta da etkisini gösteriyor. CHP Zonguldak Milletvekilleri, il, İlçe ve belde teşkilatları gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor, her gün ilçe ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve gece geç saatlere kadar süren seçim çalışmaların da, bitmeyen enerjisi ve güler yüzüyle vatandaşlardan büyük destek gören Milletvekili adayları 7 Haziran akşamında başarılı olacaklarına inanıyorlar.

“SOKAKTA HALKIN CHP’YE ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN İLGİSİ VAR”

CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, “CHP’ye, Sokakta halkın çığ gibi büyüyen ilgisinden de bunu rahatlıkla görüyoruz. Vatandaşlarımız projelerimiz için yolumuzu kesiyor, biz anlatmadan onlar anlatıyor, soruyor. Kurduğumuz sıcak iletişim, bize duydukları güven ve ilgileri, bizleri daha da mutlu ediyor, motive ediyor. Bu da bizim için büyük bir gurur” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Akın, “Türkiye'nin zengin bir ülke olduğunu belirterek, önemli olanın bu zenginliğin nasıl kullanılacağı olduğuna “dikkat çekti.

“8 HAZİRAN’DA CHP İKTİDAR OLACAK!”

Akın,“Halkımız 8 Haziran'da bir tercih yapacak. Bu tercih ya halktan yana olacak ya da saltanattan. Gittiğimiz her yerde halkımızın tercihinin saltanat olmadığını görüyoruz. Halkın her kesimine dokunan projelerle halkımızın umudu olduk. 8 Haziran'da CHP iktidar olacak. Biz de halk için halkın iktidarını kuracağız” diye konuşarak sözlerine şöyle devam etti.

“Seçim çalışmaları sırasında köy kahvehanelerinde çiftçilerle yaptıkları sohbette çiftçilerin büyük sıkıntı içinde olduğunu gördüklerini” belirten CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın,” 7 Haziran seçimlerinin “Yaşanacak bir Türkiye” için yeni bir başlangıç olacağını söyledi. CHP iktidarında toplumun tüm kesimlerinin rahat bir nefes alacağını vurgulayan Akın, şunları söyledi: “CHP iktidarında çiftçi alın terinin karşılığını alacak, desteklenecek. Mazotun üzerindeki dolaylı vergiler kalkacak, litresi 1,5 TL olacak. Türkiye'de son 13 yılda tarım geriledi, tarımsal üretim düştü. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri'nde kredi limitleri dolan çiftçi, özel bankaların faiz, ipotek, haciz riskleriyle karşı karşıya. Hükümet, çiftçinin en büyük gider kalemi olan mazota 1 TL'lik destek vererek, büyük bir kandırmaca yapıyor. 1 litre mazot fiyatının içinde 2,28 TL dolaylı vergi, ÖTV+KDV bulunuyor. Mazot üzerindeki bu dolaylı vergileri çiftçimizden almamayı taahhüt ediyoruz.

“HALKIMIZ BİZİ GÜLER YÜZ VE TATLI DİLLE KARŞILIYORLAR” Akın, “CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun günü birlik birden fazla yaptığı miting alanların coşkulu ve kalabalık olduğunu görüyoruz ve izliyoruz. Bizlerde Zonguldak’ta beş milletvekili adayı olarak arkadaşlarımla yaptığımız seçim çalışmalarında bizleri güler yüz ve tatlı dille karşılıyorlar. Bizler partimizin seçim bildirgesini anlatıyoruz. Bizleri dinleyen vatandaşların gelecekte CHP ile umutlu olduklarını açıkça söylüyorlar. “ dedi.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.06.2015 04:17:40  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2403)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 209 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,271 | Ip Adresiniz: 18.191.132.194 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.