Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Müzisyenlikten İşadamlığına

Gurbetçilerimizden Satılmış Aydemir memleketine yatırım yapmaya karar verdi. Kendisine ait araziyi değerlendirmek için çalışma başlattı. Ve sonra Müteahhit oldu. Vizyon Emlak&İnşaat Firmasını kısa sürede Gökçebey’in gözbebeği oldu

20 Yıl önce Gökçebey’den Almanya’ya giden ve burada oto alım satım şirketi kurarak çalışmaya başlayan Satılmış Aydemir, memleketi olan Gökçebey’e yatırım yapmaya karar verdi.

20 Yıllık gurbetçi hayatında tüm tatillerini doğup büyüdüğü Gökçebey’de geçiren Satılmış Aydemir, “Bir kez olsun Ege ve Akdeniz’e tatile gitmedim. Gurbetçilik bana göre değil. Her daim vatan hasreti, Türkiye hasreti, Gökçebey ve Zonguldak hasreti ağır bastı” dedi.

24 yaşında gittiği Almanya’yı Satılmış Aydemir, “İnsan sıcaklığını, insan ilişkileri konusunda alışamadım gurbete” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Burada bir selamla yaptıracağınız işi orada binlerce Avro harcayarak ancak yaptırabilirsiniz. Samimiyetsiz ortamda yaşamaktansa, kendi memleketimde kendi insanıma hizmet etmeyi yeğlediğini vurguladı. Gökçebey’e döndükten sonra Satılmış Aydemir kendisi ait 2 bin 171 m2’lik arsasında yapsatçılık yapmak için çalışma başlattı. Bu çıkış noktasıyla başladığı işte Gökçebey’in ilk profesyonel “EMLAK OFİSİ”ni kurdu. Vizyon Emlak Pazarlama Satış-Kiralama ve İnşaat Müteahhitliği firmasını kurdu. 20 Yıllık ticari bilgi ve birikimiyle çıktığı yolda hedefinin İlçede kalıcı eserler yapmak olduğunu söyledi. Kendisine ait arazide İlçenin önemli ihtiyaçlarından birisi olan Öğrenci yurdu binası yapmak istediğini söyleyen Satılmış Aydemir, İş yaparken önceliğinin yapılacak işin yasal mevzuatını öğrenmek olduğunu ifade etti. “Her ne yaparsam yapayım. Yasal mevzuat çerçevesinde olmasını isterim diyen Satılmış Aydemir, Daha şimdiden İlçede ilgi odağı olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Almanya ile bağlarını da koparmadığını kaydeden Satılmış Aydemir, “Ayda, İki ayda bir iki defa gidip geldiğini söyledi. Yeni teknolojileri sürekli takip ettiğini “söyledi.

Aydemir, “severek yaptığı işin ise müzisyenlik olduğunu söyledi. Almanya’ya gitmeden önce Düğün Salonları, Konserlerde ve özelliklede Halk Oyunları ekiplerine müzik yaptığını ve arkadaş camiasının da müzisyenlerden oluştuğunu ifade etti. Müzisyenlik yıllarının çok güzel geçti. Her işte olduğu gibiVizyon Emlak&İnşaat”ı marka yapmak hedefimdir. Ayrıca; Gökçebey’deki satılık yada kiralık ev, ıs yer, arsa gibi gayrı menkullerinizi vizyon emlak inşaat gevencisi ve garantisiyle kiralama ve satışına yardımcı olunur.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.06.2015 23:28:45  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2442)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 698 | Toplam Ziyaretçi: 11,932,668 | Ip Adresiniz: 3.143.168.172 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.