Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP GÖKÇEBEY İLÇE ÖRGÜTÜ VEYİSOĞLU’NDA YOĞUN İLGİ GÖRÜRKEN, SARAÇLAR KÖYÜNDE DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Gökçebey İlçe örgütü, Veyisoğlu Köyünde yoğun ilgi ile karşılandı. Ardından Saraçlar köyüne yaptığı seçim ziyaretinde davul zurna ile karşılandı.

Cem Oktay Başkanlığında ilçe örgütü köy gezilerine devam ediyor. Veyisoğlu köyü ve mahallerinde yoğun ilgi gören CHP Gökçebey İlçe örgütü, Vatandaşlara partisinin seçim bildirgesini anlatarak dağıttılar.

“HANGİ PARTİDEN OLURSANIZ OLUN, OYLARINIZIN HESAP SORMAK İÇİN CHP’DE BİRLEŞTİRİN”

Veyisoğlu köyü ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay,” Gökçebey merkezi başta olmak üzere gittiğimiz her köyde hemen hem sorunlar aynı” dedi.

Başkan Oktay;” Bir zamanlar emeğin başkenti olarak bilinen Zonguldak bugün üzülerek söylüyorum ki, emekli kenti oldu. Zonguldak, İlçeleri ve köylerinin ortak sorunu İşsizlik ve göç sorunudur. Ak Parti iktidarı bu süreçte sizlere ne verdiler ki, oy isteyecekler? Hangi partiden olursanız olun, oylarınızı hesap sormak için CHP’de birleştirin. İlçemizin en yakın köyü olan Veyisoğlu köyünde halen daha su ve yol sorunun çözülmediğini görüyoruz. Ayrıca Veyisoğlu köyünde vatandaşların imece usulü yaptığı birçok hizmetleri gördüm. İnanın çok mutlu oldum. ‘Birlikten güç doğar’ misali sizlerde birlikte olup kendi sorunlarınızı çözmek için mücadele vermişiniz. Hepinizi yürekten kutlarım.

Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve partimiz (CHP) bizlere verdiğiniz desteği karşılıksız bırakmayacaktır. Veyisoğlu köyü başta olmak üzere tüm köylerimizin sorunlarını en yakın zamanda çözüp bulacağız.

Üretime dayalı bir politika izleyecek olan Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu seçim bildirgesinde,’üretelim, adil paylaşalım ki herkes mutlu olsun’ yabancı ülkelerden ürün alarak yabancı çiftçileri kalkındıran Ak Partinin tersine kendi çiftçimizi destekleyeceğiz. Sizlerden CHP’ye destek vermenizi istiyorum. Bizleri yoğun ilgi ve davul zurna ile karşıladığınız için hepinize çok teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Daha sonra CHP Gökçebey İlçe Örgütü Saraçlar köyüne yaptığı seçim ziyaretinde davul zurna ile karşılandı.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.06.2015 00:18:22  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2520)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 168 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,230 | Ip Adresiniz: 18.117.152.251 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.