Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Özel Oktay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Coşku İle Kutladı

Özel Oktay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kutlama etkinliklerini Gökçebey Belediye Aile Çay Bahçesinin Düğün Salonunda yaptı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Engelliler Haftası kutlama etkinliklere; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Eski Belediye Başkanı M.Zeki Kılınçarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, CHP İlçe Başkanı Cem Oktay, Ak Parti İlçe Başkanı Lokman Aydın, MHP İlçe Başkanı Sezgin Karademir, daire amirleri, Okul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Engelliler Haftası kutlama etkinlikleri, Özel Oktay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Demet Oktay günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Oktay,” okulumuzun 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kutlama etkinliklere gelen davetli misafirlerimize teşekkür ederek sözlerime başlıyorum. Bildiğiniz gibi Ülkemizde her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası kutlanarak, engellerimizi anlama ve engellerimizin sorunlarını dikkat çekmek amaçlanmaktadır. Engellik, dünyamızın genel sorunu olduğu için, engelliler haftası sadece ülkemizde değil, Birleşmiş milletlere bağlı 150’den fazla ülkede çeşitli etkinliklerle değerlendirilmektedir.

Bizde bugünü çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin azimli çalışmaları sonucu ortaya çıkardıkları etkinliğimizle kutluyoruz. Amacımız çocuklarımıza ve misafirlerimize mutlu bir gün hediye etmek.

Bu gösterimizde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Gösterimize sevinçle ve coşkuyla hazırlanan çocuklarımıza, çocuklarımızı büyük bir sevgi sabırla yetiştiren öğretmenlerimize ve personelimize en büyük özveri gösteren kıymetli annelerimize ve velilerimize, her daim yanımızda olan canım annem ve babam Hacer-Asaf adabaş’a, bize her anlamda tam destek veren sevgili eşim Cem Oktay’a ve bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Öğrencilerin şiirleri, mini papatyalar, müzikler vb çeşitli etkinleri içeren gösterileri izleyiciler tarafından beğenildi. Öğrencilere hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 18.05.2015 17:01:25  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2587)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 820 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,110 | Ip Adresiniz: 18.206.13.112 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.