Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE BAŞKAN CEM OKTAY İLE CHP RÜZGARI ESİYOR…

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay ve İlçe yönetimi Genel seçim çalışmalarına hız verdi. Başkan Oktay Gökçebey’e önce Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ardından da 5 Milletvekilinin seçim bürosunun açılışına katılımını sağladı.

7 Haziran genel seçimlerine 23 gün kala seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Gökçebey İlçe örgütü görkemli seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

CHP Gökçebey İlçe örgütünün görkemli seçim bürosunun açılışına; Milletvekili adayları Şerafettin Turpcu, Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Harun Akın, Ali İhsan Köktürk, İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, Gökçebey eski Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, Milletvekili aday adayı Halil Furat, ilçe ve belde başkanları ve teşkilat üyeleriyle coşkulu kalabalık Gökçebey halkının bir araya geldiği seçim bürosu açılışında konuşma yapan İlçe Başkanı Oktay ve Milletvekili adayları, CHP’nin her geçen gün emin adımlarla iktidara yürüdüğünü vurguladılar.

OKTAY,“GİRMEDİĞİMİZ EV, ELİNİ SIKMADIĞIMIZ İNSAN BIRAKMIYORUZ”

Açılış töreninde ilk konuşmayı CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay Yaptı.

" Girmediğimiz ev, elini sıkmadığımız insan bırakmıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Oktay,” 7 Haziran genel seçimlerine 23 gün kala bugün burada seçim bürosunun açılışını yapmak üzere gelen birbirinden değerli Milletvekilli adaylarımızdan başta Sayın Şerafettin Turpcu olmak üzere, Sayın Ünal Demirtaş’a, Sayın Deniz Yavuzyılmaz’a, Sayın Harun Akın’a, Sayın Ali İhsan Köktürk’e, Değerli İl Başkanım Sayın Ertuğrul Koltuk’a, Merkez İlçe Başkanım Sayın Cemal Şahin’e, Partimizin eski ve yeni yöneticilerine, üyelerimize ve saygı değer Gökçebey halkına teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi 12 Mayıs 2015 Salı günü CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak’ta coşkulu bir miting yapmıştı. İl Başkanımız Ertuğrul Koltuk ve Milletvekili Adaylarımıza ricada bulundum. Miting ardından Sayın Kılıçdaroğlu’nun Gökçebey’e gelmesi için. Genel Başkanım Sayın Kılıçdaroğlu Gökçebey’e gelerek bizleri onurlandırmıştır. İnşallah 7 Haziran’dan sonrasında da TC Başbakanı olarak Gökçebey'de görmek istiyoruz. Yine Milletvekili adayımız Şerafettin Turpcu ve Harun Akın’a sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Sayın Turpcu ve Akın’ın maddi ve manevi destekleri sonucunda CHP Gökçebey’de kendi parti binasına kavuşmuştur.

Ekibimle beraber girmedik ev, elini sıkmadık insan bırakmıyoruz, bize oy versin ya da vermesinler. Gittiğimiz her yerde partimizin seçim bildirgesini anlatıyoruz. Çünkü bu seçim hepimiz için bir dönüm noktası olacak. Vatandaşlarımızın duygusallıktan uzak, mantıklı ve sağduyulu düşünerek, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin, dahası tüm toplumun huzur, refahı ve sağlığı için CHP’ye oy vermesini, bizi iktidara getirmesini istiyoruz. Ve bunun da mutlaka gerçekleşeceğine inanıyoruz. Gelecek günler CHP’li olacak. CHP varlık, birlik ve sevgi içerisinde yaşanacak bir Türkiye için iktidara gelecek.dedi.

KOLTUK,“ÜLKE GENELİNDE ÖNDE PARTİYİZ”

Açılışta ilk olarak konuşma yapan CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, CHP’nin ülke genelinde önde parti olduğunu ve her geçen günde arayı açtığını dile getirerek, “Bizler bilindiği üzere seçim çalışmalarımıza çok hızlı bir şekilde başladık ve bunu en iyi şekilde götürüyoruz. İlçelerimizde yapılan kamuoyu araştırmalarında CHP şuanda açık sıra önde gözüküyor. İnşallah 5 tane adayımızın 5’ini TBMM’ye sizlerin gayretiyle beraber göndereceğiz. Biz Genel Başkanımız geldiğimizde Zonguldak’ta miting yapacaktık fakat ilçe başkanımız Cem Oktay’ın ricası üzerine otobüsle Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Gökçebey’e getirdik. Burada mini bir miting yaptık. Daha sonra bir bina ihtiyacınız vardı Şerafettin ve Harun Bey’in katkılarıyla satın aldık. Burada sözü uzatmak istemiyorum ama CHP’yi Gökçebey’de birinci parti yapmak üzere çalışmaya devam ediyorum” dedi.

KÖKTÜRK,“BİR DEVREK YOK OLDU”

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Ali İhsan Köktürk, Zonguldak’tan bir Devrek nüfusu kadar insanın göç ettiğini ve insanların iş umuduyla göç etmesinden dolayı Zonguldak’ın ter edilmiş bir maden kasabası haline dönmeye başladığını ifade ederek, “Böyle bir günde sizlerin aranızda olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum, bizi sevgiyle bağrınıza bastığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin verdiği yetkiyle 2 dönem parlamentoda görev aldım. Türkiye’nin ve Zonguldak’ın içine düştüğü durumu orada anlatmaya ve kentimize hizmet etmeye çalıştık. Ülkemizde dün hayal bile edemediğimiz ama şuan gördüğümüzde şaşırmadığımız skandallarla karşı karşıyayız. Hukuk ve demokrasimiz kalbimiz yüreğimiz sızlayarak izliyoruz. Demokrasi ortadan kaklı ve tek adam diktatörlüğüne doğru giden bir Türkiye var karşımızda. Ülkemizde ciddi bir yoksullaşma yaşıyoruz. İktidar çevrelerinin ise her geçen gün zenginleştiğini gemi ve uçak filolarını görüyoruz. AKP’nin 3 dönem iktidarı özgürlüklerimizi ortadan kaldırmış, adaleti yok etmiş ve halkımızı fakirleştirmiştir. Zonguldak’a baktığımız da ise emekli sayımız çalışan sayımızın önüne geçti. Zonguldak daha düne kadar Türkiye’nin 4 bir tarafından göç alırken bugün maalesef insanlarımız oluk oluk göç etmektedir. Artık terk edilmiş bir maden kasabası haline döndük. Son 4 yılda 50 bin insanımız yani bir Devrek kadar insanımız kentimizden göç etti” dedi.

AKIN,“TTK’YI KAPATACAKLAR”

AK Parti hükümetinin 7 Haziran tarihinde tekrardan iktidarda olması halinde ilk işlerinin TKK’yı kapatmak olacağını vurgulayan Harun Akın, “Bugüne kadar gördüğüm en kalabalık CHP programını yaşıyoruz. İnanıyorum ki bu böle devam edecek ve CHP olarak birinci parti olacağız. Gökçebey’imizin köylerinde ya emeklilerimiz var ya da iş aş bekleyen işsiz gençlerimiz var. Bazı köylerimizde mezar kazacak genç bile kalmadı. Bu gençlerimiz memleketindeki iş ve aş kapılarını kapatanlar yüzünden ülkemizin başka bölgelerinde asgari ücretlerle çalışıyorlar. O yüzden siz 7 Haziran’da hem CHP’ye destek olurken hem de kendi geleceğinize, ekmeğinize destek olacaksınız. Emeklinin güçleri artacak bunun yanında da çocuklarınız gurbetten geri gelecekler. Genel Başkanımızın söz verdiği gibi TTK’ya 5 bin işçi alacağız. Kapanma noktasına gelen TTK’yı biz kalkındıracağız ve oradan yine iş imkânları sağlayacağız. AKP eğer 7 Haziran’da tekrar iktidara gelirse TTK’yı kapatacaklar. Bizim gençlerimiz göç ederken bunlar TTK’yı kapatıyorlar. O yüzden hem CHP’yi desteklerken ehemde kendi geleceğinizi destekliyorsunuz. Biz burada konuşup gideceğiz, burada bizi dinleyenleriniz var dinlemeyenleriniz var. Biz gittikten sonra bizi dinlemeyen, bu toplantıdan haberi olmayan tüm köylülerinizi ve komşularınızı Zonguldak’ın geleceği adına uyarın ve CHP’ye hiç oy vermeyen kişilerin oylarını alın. Bizlere bu verdiğinizin moral adına burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

DEMİRTAŞ,“SİZE 23 TL LAYIK GÖRDÜLER”

AK Parti’nin yılbaşında emeklilere bir günlük simit parası bile olmayan 23 TL zammı layık gördüğünü ifade eden Ünal Demirtaş ise, “7 Haziran’da çok az bir zaman kaldı. Bu 3 haftalık dönemi iyi geçirmemiz gerekiyor. 3 haftada her şey değişebilir. CHP tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ta da ciddi bir çıkış yakaladı. Emeklimiz, işçimiz, esnafımız CHP’ye çok büyük ilgi gösteriyor. Özellikle kırsalda partimize ciddi bir ilgi var. AKP iktidarı emeklilere yılbaşından sonra 23 TL zammı layık gördü. Bir günlük simit parası bile değil. Biz bunun hesabını kitabını yaptık. Biz en düşük emekli maaşını 1500 TL yapacağız. Kaynak yok diye bir şey yok. Kaynak var. Yeter ki kullanmasını bilin” dedi.

TURPCU,”BAŞBAKANA SÖYLESİN ODA SALLASIN”

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu ise AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yönelik ‘Sallama’ olarak değerlendirmesine cevap vererek, “Biz seçime başlarken partimizin birinci parti olmasıyla ilgili mücadele edeceğimizi söyledik. Şimdi önemli noktaları geçtik ve şuan birinci partiyiz. Ben partimizi iktidar yapma sözü istiyorum. Bilindiği üzere seçimlere 3 hafta kaldı. Diğer arkadaşlarımız tüm konuları anlattılar. 12 Mayıs’ta Genel Başkanımız Zonguldak’a geldi başta iş ve aş olmak üzere emeklilerin insanca yaşaması için önemli şeyler söyledi. Özcan Ulupınar Genel Başkanımızla ilgili salladı die açıklamalar yaptı. Genel Başkanımız neyi salladı neyi attı? Emeklilerin durumu ve TTK’ya eski günlerine döndürelim dedi. Asgari ücretle ilgili konuştu. Eğer bunlar sallamasa ise biz sallamaya devam edeceğiz. Sayın Özcan Ulupınar’dan bir isteğim olacak. 19 Mayıs tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu Zonguldak’ta miting yapacak. Söylesin Başbakan’a konuşmasında oda sallasın. Özcan Ulupınar’dan bunu rica ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve katılımcılarla birlikte seçim bürosunun kurdelesi kesildi. Ve açılışa gelen vatandaşlara pilav ve  ayranının yanı sıra sıcak ve soğuk içecekler ikram edildi. Ardından Milletvekilli adaylarıyla resmi kurumları ve çarşı esnafını ziyaret ettiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.05.2015 23:35:19  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3085)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 723 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,785 | Ip Adresiniz: 18.117.165.66 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.