Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
TURPCU VE AKIN EREĞLİ’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu ve Harun Akın Ereğli ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

İlk olarak Aday adayı Kamuran Ayyıldız, Sinan Durdu, Suat Önder ve kontenjan aday adayı Buket Müftüoğlu ile birlikte ilçe binasında Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ve partilileri ziyaret eden Turpcu ve Akın burada yaptıkları açıklamalarında dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Zonguldak Madenci Anıtı önünde gerçekleştirilen miting sonrasında birinci parti olmayı garantilediklerini söylediler.

İlk olarak konuşma yapan CHP Zonguldak Milletvekili adayı Harun Akın, halkın teveccühünü mitingde çok iyi bir şekilde gördüklerini dile getirerek, “Seçim yaklaşıyor. Bu parti binalarında toplantılarını bırakıp kırsala çıkmamızın zamanı geldi. Bu mitingleri seçim kampanyalarında çok yaşamış birisi olarak bunların hem avantajı hem de dezavantajı oluyor. Dün o alanda en görkemli mitingi yaşadık. Bizim örgütler olarak halkın teveccühünü görmemiz lazımdı ve bunu Zonguldak’ta fazlalıkla gördük. Bütün ilçelerimiz ve örgütlerimiz tamamen mitinge insan taşımakla uğraşsaydı orada izdiham yaşanırdı. AKP’nin 13 yıldır iktidarına yeter denildiğinin orada bir göstergesi oldu. Zonguldak’ta kırsaldan merkeze doğru bir birliktelik var. Bu rüzgar kırsaldan geliyor. Eskiden merkezden kırsala çıkardık ama şimdi rüzgar kırsaldan geliyor. Zonguldak emekli kenti oldu ve bunun bir faturasının kesileceğine inanıyorum. Zonguldak bir bütünüyle bakıldığında limanı denizei kömürü çeliği turizm olan bir kent limanı olan köy haline geldi. Bu olumsuzluklar her geçen gün artıyor ama kırsalda karşılık bulamıyorduk. Bugünden itibaren performansımızın artması gerekiyor. Seçim son 10 gün şekilleniyor. O yüzden süreye böyle bakarsak daha işin başındayız. Bu tarihi başarının ve bu tarihi dönüşümün mimarı olalım. 7 Haziran’dan sonra AKP’yi alkışlayarak gönderelim” dedi.

EREĞLİ 1. OLURSAK 4 VEKİL ÇIKARTIRIZ

CHP’nin Ereğli’de birinci parti olması halinde 4 milletvekili çıkartacaklarını ve bunun seslerin de gelmeye başladığını dile getiren Şerafettin Turpcu ise konuşmasında, “Gerçekten çok ilginç b ir seçim atmosferi yaşıyoruz. Halk bizim partimiz ve teşkilatlarımızdan daha fazla halkımız CHP iktidarını istiyoruz. Bizim kontrolümüz dışında tanınmayan çok fazla yüz vardı. Artık AKP’den bir bıkkınlık var. Ayrıca gerçekten partimiz müthiş bir seçim çalışması yapmışlar. Dün ayrıca TTK için bizim en başından beri söylediğimiz 5 bin işçi sözünü genel başkanımızdan aldık. Biz Zonguldak’ta birinci partiyiz. Birinci parti 3 milletvekili çıkartıyor ama benim hesabım güçlüdür. Ereğli’de birinci parti olursak dünkü mitingden sonra 4 sesleri geliyor. Bu hükümetin bir sonu olduğunu düşünüyorum. Her parti hükümet ve muhalefet olur. Bunlar muhalefeti ölüm olarak görüyorlar. Onun için korkuyorlar. Ereğli’de birinci parti olursak ben 4 milletvekili çıkartacağımıza inanıyorum” dedi.

POSBIYIK’A ZİYARET

Turpcu ve Akın parti ziyareti ardından Ereğli Belediyesi eski Başkanı ve CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Bol neşeli ve kahkahalarla süren ziyarette konuşan Posbıyık, “Gelin sizinle sarılıp bir fotoğraf çektireyim de Posbıyık CHP’ye çalışmıyor diye konuşanlar görsün” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesi ardından basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

ESNAFLARDAN CHP’YE VİZE

Posbıyık ziyaretinden ayrıldıktan sonra Ereğli’deki esnafları ziyaret eden Turpcu ve Akın büyük bir sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Vatandaşlar özellikle CHP’nin seçim beyannamesinde bulunun emeklilere bayramlardaki 2 maaş ikramiye ve asgari ücretin 1500 TL olması vaadinin benimsendiği gözlendi. Halkın büyük bir teveccühüyle karşılan Turpcu ve Akın kalabalık bir grupla gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretiyle de Ereğli’de gövde gösterisi yapmış oldu.

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.05.2015 02:29:53  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2284)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 55 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,861 | Ip Adresiniz: 18.117.152.251 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.