Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYI TURPCU ÇAYCUMA VE PERŞEMBE ‘DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu seçim çalışmaları kapsamında Çaycuma’nın Perşembe Beldesine giderek vatandaşlarla buluştu. Turpçu Çaycuma ve Perşembe’de yoğun ilgi gördü.

Çaycuma ve Perşembe’de ,”Esnafların sıkıntılarını”dinleyen CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu’nun seçim çalışmalarına, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Çaycuma İlçe Başkanı Fuat Kalaycı, eski ilçe başkanı Umut Başoğlu, CHP İl Yönetici Volkan Alkaç, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş ve çok sayıda partili katıldı.

Özellikli emeklilerin bulunduğu Perşembe Beldesi’nde tek tek sohbet etme imkanı bulan da Turpcu ardından Çaycuma küçük sanayi sitesinde bulunan kendisinin İlerici Gençlik Hareketi dönemindeki başkanı Erdal Kalaycı’yı ziyaret etti.

Turpcu ziyarette yaptığı konuşmasında 4. milletvekilini çıkartmak için tüm partilileri göreve davet ederek, “Seçim çalışmalarımızda bugün Perşembe ve Çaycuma sanayi sitesi akşamda Çaycuma’nın Helvacılar ve Kerimler köyünü ziyaret edeceğiz. Bugün makamında bulunduğum Sayın Erdal Kalaycı benim 70’li yıllardaki İlerici Gençlik Hareketi’nin başkanlığını yürütüyordu. Bugünkü seçim çalışmalarındaki konuşmamı buradan yapıyorum. CHP bütün beldelerde ve köylerde açık ara Zonguldak’ta önde olduğunu görüyoruz. Bu sadece kent merkezinde de belde ve köylerde de görüyoruz. Partimize ciddi bir akım var ve bu bizi çok fazla mutlu ediyor. Biz bunu insanlarımızın konuşmalarında ve gözlerinde görüyoruz. Bizim dışımızda da bir parti şuan Zonguldak’ta yok. Deniz Yavuzyılmaz’ın şansının kesin olduğunu miting öncesinde ve miting sonrasında çok iyi bir şekilde gördük. Bugün bunun yansımaları da bize geliyor. Bu anlamda Deniz Yavuzyılmaz’ın milletvekilliğini de şimdiden kutluyorum. Bundan sonraki amacımız 4. sıra adayımız Harun Akın’ın seçilmesiyle ilgili olacaktır. Bunun içinde Ereğli ve Alaplı’da ki çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Orada da dengeyi partimizin lehine çevirdiğimiz an 4. milletvekilini çıkartacağını biliyoruz. Düğüm yeri bizde Ereğli ve Alaplı’dır. Diğer ilçelerdeki düğümleri çözdük. Biz AKP’nin hükümetten gittiğini ve CHP’nin hükümete geleceğini çok fazla görüyoruz ve bu bizim şevkimizi arttırıyor. Ben tüm partili kardeşlerime ve üyelerime, yöneticilik yapmış tüm arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Bu durumu iyi görsünler çok büyük ekseriyet ve farkla Zonguldak’ta birinci parti oluyoruz. 3-5 bin oyla 4. milletvekili gelir veya gidebilir. Bu konuyu iyi incelesinler partimize sahip çıksınlar, sandıklardaki seçmen listelerine ulaşsınlar. Tüm parti örgütlerimi ve sandık sorumluluklarını ve tüm partililerimizi göreve çağırıyorum. Son 23 güne giriyoruz. İşi bırakmasınlar AK Parti hükümetten düşüyor. CHP hükümet oluyor. Zonguldak’tan ankara2ya en az 4 milletvekili ile gidelim Zonguldak’ın hükümette temsilini layıkıyla sağlayalım” dedi.

Daha sonra Turpcu, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.05.2015 01:23:50  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2234)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,655 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,933 | Ip Adresiniz: 3.234.246.109 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.