Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
DEVREKTE ENGELLİLER BAHAR TADINDA ANNELER GÜNÜ KAHVALTISINDA BULUŞTULAR

Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından 10-16 Mayıs günleri arasından kutlanmakta olan engelliler haftası kapsamında anneler gününde Öğretmenevinde geliri engelliler yararına kullanılmak amacıyla bir sabah kahvaltısı etkinliği düzenlendi.

Güneşli bir Pazar gününde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde engelliler aileleriyle güzel bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşarken her partiden siyasetçilerde kahvaltıya katılarak engellilerin mutluluğuna mutluluk kattılar ve Engellilerle birlikte çektirdikleri fotoğraflarla onların mutluluklarına ortak oldular.

Dernek Başkanı Songül Malkoç ve yönetim kurulu üyeleri kahvaltı etkinliğine gelen tüm engellileri ailelerini siyasetçileri ve misafirleri giriş kapsında karşılayıp kendilerine masalarına kadar eşli ettiler.

Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından “Yürekteki Sevgi Her Türlü Engeli Aşar, Gelin Birlikte Engeli Aşalım” sloganıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğine; AK Parti Zonguldak Milletvekili ve adayı Özcan Ulupınar, MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Meral Demirbaş, SP Milletvekili Adayı Derya Özmekik, Zihinsel Engelliler Federasyonu Başkanı Aynur Dankaz, Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek Eski Belediye Başkanı Hasan Kıycıoğlu, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, SP İlçe Başkanı Hasan Öztürk, TSO Başkanı Ertan Civak, ESO Başkanı İsmet Akdemir, MHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Yalçıner, CHP İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Uzundal, AK Parti Devrek Belediye Meclis Üyeleri Osman Erenoğlu, Murat Bostancı, CHP Belediye Meclis Üyeleri, İsmail Külah, Fatih Kıycı, Mustafa Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, Şube Müdürü Cihan Durdubaş, Eğitim Sen Devrek İlçe Başkanı Satuk Kadam, ADD Derek Eski Başkanı Murat Altunok Devrek Eski Mahalle Muhtarı Suat Dankaz, İsmetpaşa Muhtarı Necla Esen, engelliler, aileleri, dernek yönetim kurulu üyeleri, davetliler, misafirlerler katıldı.

Engelliler yararına düzenlenen sabah kahvaltısı etkinliğine gelen tüm misafirlerle yakından ilgilenen ve hiçbir siyasi ayrım yapmadan hepsi ile engellileri buluşturan Dernek Başkanı Songül Malkoç kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Malkoç, “10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen engelliler haftası kapsamında düzenlemiş olduğumuz bu Pazar günkü sabah kahvaltısı etkinliğimize bizi yanlız kırmayarak gelen herkese teşekkür ediyorum. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan engellilerimize destek veren ve yürekteki engelleri kaldırmamıza katkı veren tüm siyasetçilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Ve tabiî ki derneğimizi büyüten biz değil halkımızdır her zaman yanımızda olan halkımıza da teşekkür ederken herkesi Pazartesi günü Devrek Cumhuriyet alanında saat 09:30 başlayacak olan Devrek Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz engelliler şölenimize bekliyoruz. Bugün burada olduğu gibi yarın Cumhuriyet alanında da onların şölenine ortak olmanızı ve onları yalnız bırakmamanızı herkesten bekliyorum” şeklinde konuştu.

*

*

*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 12.05.2015 13:29:34  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2282)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 623 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,059 | Ip Adresiniz: 18.218.254.122 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.