Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ZONGULDAK’TA MHP RÜZGÂRI

Ankara'dan başlayan MHP rüzgârı Zonguldak’ta estirmeye devam ediyor. MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, Ahmet Emre Bayramoğlu, Şeyma Elmas Songür, Meral Demirbaş, İl ve ilçe teşkilatları Zonguldak ilçeler, beldeler ve köylerde seçim çalışmalarına hız verdiler.

ERKMEN VE DEMİRTAŞ GÖKÇEBEY’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen ve Meral Demirtaş Gökçebey ilçede resmi kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Ziyaretlerinde ilçede büyük ilgi gören Yavuz Erkmen valiliği döneminde yaptıklarını ve yapamadıkları halka anlattı.

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen, “1989 yılından beri bu çevrede hizmetlerde bulunduk. Kastamonu’da, Bartın’da, Karabük’te görevlerde bulundum. 2002 yılında Zonguldak’a geldim, burada 5 buçuk yıl Valilik görevinde bulundum. Burada mutlu günlerimiz de oldu üzüntülü günlerimiz de oldu. Biz görevde olduğumuz sürece ciddi, asık suratlı ve ulaşılmaz imajını hiçbir zaman yaratmadık. Her zaman halkımızla iç içe olduk. Yeri geldi 7 yaşındaki çocuğumuzla yeri geldi 70 yaşındaki amcamızla iç içe olduk. Buradan gittiğimiz zaman da burası ile hiçbir zaman kopmadık. Ya buranın insanı bize geldi ya da biz buranın insanına gittik. Buraya geldiğim zaman herkesin sorunları ile bire bir ilgilendik. Bunu yaparken bu bizim görevimiz de demedim. Her zaman ellimden geleni yapmaya çalıştım.

“ZONGULDAK’IN CİDDİ SORUNLARI VAR”

Ben Gökçebey’e valilik dönemimde birçok kez geldim. Şimdi ise Milletvekili adayı olarak geliyorum” diyen MHP Zonguldak Milletvekili adayı Yavuz Erkmen,” Zonguldak’ın ciddi sorunları var.

Bölgemizin hakikaten bir morale ve kalkınmaya ihtiyacı var. Bu işe girdikten sonra dolaştığımız yerlerde karşılaştığımız tablo biraz bizi üzüyor. Zonguldak ekonomisinin gün geçtikçe küçüldüğünü görüyoruz. Baktığımız zaman hakikaten çok sıkıntılı tablolarla karşılaşıyoruz. Bölgede siftah yapmadan dükkanını kapatan esnaf arkadaşlarımızın olduğunu gördük. O nedenle biz herkesin işi olsun aşı olsun herkes mutlu olsun istiyoruz. Bu anlamda hepimize görevler düşüyor. Şunu açıkça şunu söylemek istiyorum. Siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün arkadaşlarımıza saygımız var. Ama amaç bölgeye hizmetse, amaç bölgenin kalkınması ise bazı gerçekleri de görüp ona göre siyasi tercihlerde bulunmanın çok daha gerçekçi olduğuna inanıyorum. Neden derseniz, hepsi bizim arkadaşımız, şahıs olarak hiçbirine bir şey söylememiz mümkün değil, ama şöyle bir takım tespitleri de gözden kaçırmamamız gerekiyor. Bakın bugün ekonomi bugün bu hale geldiyse bunun tekrar harekete geçmesi için yeniden bölgenin canlanması için bilgi anlamında, tecrübe anlamında bu işleri sırtlayabilecek kişilere ihtiyaç vardır diye düşünüyoruz. Sizlerde biliyorsunuz geçmiş dönemde tersaneler bölgesini yaptık. O zaman 7 bine yakın kişi çalışıyordu. Bugün bakıyoruz şu anda o bölgede 200 kişi çalışıyor. TTK neredeyse kapanma noktasına geliyor. Özel maden ocakları birbir kapanıyor. Zonguldak şu anda en çok göç veren illerin başına geldi. Köylerdeki nüfus azaldı. Bunu için bizler hep birlikte olmamız lazım. Tekrar Zonguldak'ı yeniden harekete geçirmemiz lazım" dedi.

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen, Meral Demirbaş ve Gökçebey İlçe teşkilatıyla beraber Resmi kurum, Özel sektör, oda ve dernek başkanları ve ilçe esnafını gezdiler.

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.04.2015 20:21:38  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3045)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,962 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,240 | Ip Adresiniz: 3.224.147.211 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.