Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BİLEK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU SEZER USLUCUK

Gökçebey ilçesinde 2009 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan 22 yaşındaki Sezer Uslucuk, halter sporuyla hayata tutunmuştu. Ardından 24-25-25 Mayıs tarihlerinde Karabük’te düzenlenen Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonu olan Sezer Uslucuk, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin’i makamında ziyaret etti.

Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonu olan Sezer Uslucuk, Kaymakam Bilgin’e kısaca hayatını anlattı.

Uslucuk,” Bacağına yapışan keneyi çıkartmak için bisikletiyle hastaneye giderken bir otomobilin çarpması sonucunda felç olmuştum. Ankara ve İstanbul’daki 4 farklı hastanede de fizik tedavi görerek ayağa kalkmak için mücadele ettim. Doktorların ‘yürüyemez’ teşhisi koydu. Ama gördüğüm fizik tedaviyle oturabilir duruma geldim. Kendimi kanıtlamak ve engel tanımadığımı herkese göstermek için halter sporu yapmaya başladım. Bu konuda Bana destek veren Eski Kaymakamız Sayın Bülent Hamitoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş’a ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz’a teşekkür ediyorum. Ardından Kaymakamımız Sayın Bünyamin Bilgin’e, Gökçebey Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsmail Keskin’e, Vakıf Müdürü Gülizar Mete’ye, Mustafa Bodurcuk’a ve Hakan Alan’a teşekkür ederim. Ve bugün Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonu olmanın gururunu yaşıyorum. ” dedi.

Kaymakam Bilgin ise;” Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonu olan Sezer Uslucuk’u başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.04.2015 00:43:24  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2740)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 486 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,548 | Ip Adresiniz: 3.145.23.123 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.