Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE OKUL GAZETESİ ÇIKTI

Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Elif Yılmaz, Büşra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli’ hazırlamış olduğu Okul Gazetesi çıktı.

Elif Yılmaz, Büşra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli ziyaretime gelerek Okul Gazetesini getirdiler.

Gazeteyi elime aldım ve öğrencileri yürekten tebrik ederek kendilerine kitap hediye ettim.

Öğrencilerle beraber Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş’ı ziyaret ederek gazetelerini verdiler. Başkan Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaş öğrencilere emeklerinden dolayı tebrik ederek bundan sonraki sayılarında da her konuda destek vereceklerini söylediler.

Elif Yılmaz, Büşra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli’nin hazırladıkları gazetede; kaymakam, belediye başkanı, ilçe emniyet amiri ve Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi ile röportaj yaparak güncel konulara yer vermişler.

İlk sayıda 50 adet basılan gazete, bugünden itibaren Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yanında, birçok kamu kurumuna ve vatandaşlara dağıttılar.

“Çok güzel bir tecrübe edindiklerini dile getiren” Gazeteyi hazırlayan öğrenciler Elif Yılmaz, Büşra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli Okul Gazetesi ile ilgi duygularını şöyle anlattılar.

Gazete hazırlamak ve bu hazırlanan gazeteyi yayınlamak çok güzel bir duygu. Her zaman haberciliği merak ediyorduk. Bir gazetenin nasıl hazırlandığına merakımız vardı. Okulumuz öğretmenleri de sağ olsunlar bize böyle bir projenin içerisine sürükledi. Sağ olsunlar bizlere yön gösterenler oldu. Kaymakam, belediye başkanı, ilçe emniyet amiri ve devlet hastanesi başhekimi ile görüştük. Bu görüşmelerimizi kayıt altına aldık ve gazetemizde yayınladık. Derslerimizden feragat ettik. Ama buna değdi. Birde bu projeden bizler ekip halinde nasıl çalışır onu öğrendik. Buda bizim için büyük bir kazançtır. Ayrıca gazetemizin yayınlanmasında büyük emekleri geçen İlçe Emniyet Amiri Murat Karakırık ve Polis Memuru Davut Korucu’ya teşekkür ederiz.” dediler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Elif Yılmaz, Büşra Albuz, ve Nilsu Mine Kirenli’nin hazırladı Okul Gazetesinin devamı gelmesi adına maddi ve manevi desteğimi vereceğim.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.04.2015 03:58:28  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3026)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 67 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,873 | Ip Adresiniz: 3.147.89.85 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.