Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÇANAKCI’DAN BAŞKAN GEBEŞ’E ZİYARET

Çanakcılar Doxa Mobilya Şirketler Grubu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i makamında ziyaret etti.

Önce, bölgenin sanayi durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişi sonra başkan Gebeş, Çanakcı’ya beldede yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

‘İLK İŞİMİZ BELDEMİZE İŞ İSTİHDAMI SAĞLAMAK OLDU’

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Belediye başkanlığı görevine ilk talip olduğum günlerde vatandaşlarımızdan ‘’Tütmeyen Bacalar Tütecek, Gülmeyen Yüzler Gülecek’’ sloganı ile destek istemiş. Halkımızın göstermiş olduğu yüksek teveccüh ile 2004 yerel seçimlerinde göreve seçildik. Her bölgede olduğu gibi Çaydeğirmeni’nde de işsizlik sorunu vardı. Sürekli göç veren ve nüfusu azalan bir Çaydeğirmeni’ydik. İlk işimiz beldemizde iş istihdamı sağlamak oldu.”

‘GÖÇ VEREN DEĞİL, GÖÇ ALAN BELDE KONUMUNA GELDİK’

Belediye Başkanı Gebeş,” Dünyaya üretim yapan yatırımcıları beldemize çekmeyi başardık. Bununla birlikte göç veren değil göç alan bir Çaydeğirmeni konumuna geldik. Göreve geldiğimizde 2,200 olan nüfusu 5,000’ li rakamlara çıkartmayı başardık.’

‘ÖNEMLİ YATIRIMCILARIMIZDAN BİRİDE ÇANAKCILAR GRUBU’

Başkan Gebeş,’Vatandaşlarımızdan destek isterken verdiğimiz sözleri yerine getirmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Çaydeğirmeni’nde iş istidamı sağlayan önemli yatırımcılarımızdan biriside Çanakcılar Grubudur. Çaydeğirmeni’ninde ürettikleri ürünleri dünya pazarına ihracat ediyorlar. Bölgemizde ve ülkemizde ekonomik anlamda canlılık kazandıran önemli firmalardan birisidir. Çaydeğirmeni’ni daha ileriye götürmek için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada meclis üyelerim ve çalışma arkadaşlarım ile birlikte yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretinden dolayı sayın Sezai Çanakcı’ya çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.04.2015 06:50:19  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2367)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 270 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,706 | Ip Adresiniz: 18.221.98.71 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.