Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KAYMAKAM BİLGİN’DEN POLİS HAFTASI MESAJI

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin’den Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Bilgin mesajında;”Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 170. kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız.

Her anlamda köklü bir deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatımız, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak, başarılı hizmetler vermeye devam etmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170.yıldönümü ve Polis Günü münasebetiyle, kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması kısacası ilçemizde huzur ve güven içinde bir ortamın sağlanmasında emeği geçen tüm Gökçebey ilçe Emniyet Mensuplarının Polis Haftasını kutluyor, görevi esnasında şehit olan ve vefat eden polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anarken, Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.04.2015 05:11:38  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2310)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,645 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,923 | Ip Adresiniz: 3.219.233.54 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.