Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE POLİS HAFTASI KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yılı ve 10 Nisan Polis Haftası Gökçebey’de kutlandı.

Kutlamalar kapsamında Atatürk Anıtında düzenlenen törene; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Yavuz, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Murat Karakırık, Emniyet amirliği personeli, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kutlama etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amiri Murat Karakırık, çelenk’ini Atatürk Anıtına sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

İlçe Emniyet Amiri Murat Karakırık, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, " İnsanların huzur ve güvenliğini sağlamak şerefli bir görevdir. Bizler de Gökçebey halkının huzur ve güvenliğini sağlamak için var gücümüzle çalışmaktayız. Tüm suç guruplarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürmektedir. Hiçbir menfaat gurubuna da tavizimiz yoktur.

Türk Polis Teşkilatı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisindedir.

Atatürk'ün açtığı çağdaş uygarlığın aydınlık yolunda, ülkesine, milletine, bayrağına, yürekten bağlı devletin kolluk güçleri olarak, anayasal, hürriyetçi ve demokratik ve laik düzeni meşru kuralları içinde yaşatmak için gece gündüz çalışıyoruz.

“Halka hizmet Hakka hizmettir” düşüncesinden hareketle daima milletimizin hizmetinde olacağız. Bu vesile ile gece gündüz demeden teşkilatımızın her kademesinde görev yapan fedakâr meslektaşlarımın gününü kutluyorum.” dedi.

*

*

*

*

*

“CAMLI KÖŞK’TE YEMEK VERİLDİ”

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yılı ve 10 Nisan Polis Haftası Gökçebey’de kutlama etkinlikleri çerçevesinde Belediye Sosyal Tesisi Camlı Köşk’te yemek verildi.

Yemeğe; Çanakcılar Seramik A.Ş Kurucu Onursal Başkanı Mithat Çanakcı, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Yavuz, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Murat Karakırık, Emniyet amirliği personeli, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları çerçevesinde Gökçebey İlçe Emniyet Amirliği ve Gökçebey Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen resim yarışması ve liseler arasında düzenlenen şiir yarışmasında dereceye girenlere hediyeler verilmesiyle sona erdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.04.2015 01:02:05  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2945)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 687 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,136 | Ip Adresiniz: 18.223.0.53 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.