Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÇAKAN; “ZONGULDAK’IN GELİŞMESİ İÇİN HER TÜRLÜ PROJEYE HAZIRIZ”

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Zeki Çakan, Gökçebey- Çaycuma ve Devrek MHP İlçe Teşkilatını ziyaretlerinde büyük ilgi gördü.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Zeki Çakan, Gökçebey- Çaycuma ve Devrek MHP İlçe teşkilatlarında gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerinde birer konuşma yaptı.

“BU DEVİR ARTIK ÇİVİ ÇAKMA DEVRİDİR”

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Çakan, burada yaptığı konuşmada, “Artık masaya vurmanın vakti gelmiştir, geçiyor” dedi.

Çakan; “Son zamanlarda siyaseti düşünmüyordum ama ülkenin içinde olduğu bugünkü ortam, Ülkemizin geleceği ile ilgili olumsuz düşüncelerim beni siyaset yapmaya mecbur etmiştir. Koalisyon hükümetinde çok daha yakın tanıma fırsatı bulduğum Genel Başkanım olan Sayın Devlet Bahçelinin Başkanlığında MHP’de bir nefer olarak çalışmak üzere partimize önce üye sonra aday adayı oldum. Her zaman her yerde söylüyorum. Slogan olarak her yerde söyleyeceğim. Bu askerlik görevi gibi bir şeydir. Bu nedenle aday adayı olarak partimize müracaat ettik. Tabi ki partimizin değerlendirmesi neticesinde diğer aday adayı olan arkadaşlarımız gibi bize görev verildiğinde o zaman daha geniş Zonguldak’la ilgili projelerimizi, yapacaklarımı ve bugüne kadar yaptıklarımızı anlatma fırsatı bulacağız. Sizin de belirttiğiniz gibi hava alanımızın iç hatlarda da seferlerinin başlaması için bizler de elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Zonguldak’ın gelişmesi için her türlü projeyi destekleriz. Artık masaya vurma vakti gelmiştir, bu devir artık çivi çakma devridir” dedi.

“HIRSLI HAREKET EDERSEK NETİCEYE MUTLAKA ULAŞIRIZ”

MHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Zeki Çakan, İlçe teşkilatında yaptığı konuşmasında, bakanlık döneminde birçok görevlerde bulunduğunu ve 7 Nisan’da aday olup meclise gittiği takdirde layıkıyla başka görevlere hazır olduğunu belirtti.

Çakan; “Birçok görevlerde bulundum. Burada o görevlerim esnasında bana destek olan benim üzerimde emeği olan kardeşlerim ve ağabeylerim var. Şunu açıklıkla ifade ediyorum ki bana verilen bütün görevlerden fazla, kendimi aldığım yetkiden fazla sorumlu tuttum bu güne kadar. Yetki ve sorumluluk birbirinden ayrılmaz iki parçadır. Eğer size yetki verildiğinde kendinizi sorumlu tutmazsanız o yetkinin üstesinden gelemezsiniz. Bürokrasi de mühendislikten Genel Müdürlüğe kadar her kademe de görev yaptım. Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğüm esnasında Kdz. Ereğli Alaplı şantiyeleri ve kurulmaları dâhil, her bir köyde ya bir cami yaptırma, köprü yol, menfez ile ilgili mutlaka bir emeğimiz bir çivimiz vardır. Allah nasip ederde iktidar olursak, Allah nasip ederde iktidar ortağı olursak, için 57. Hükümette Genel Başkanımızın Başbakan Yardımcılığını yaptığı dönemde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yaptım. Genel Başkanımızı o görevi esnasında çok daha yakından tanıma fırsatı buldum. Liderliğinde MHP’nin iktidara yürüdüğü açıktır. Bu yürüyüşte hep beraber birbirimize sarılır benim olsun değil, bizim olsun dersek, küçük olsun değil, büyük olsun dersek, ihtiraslı değil, hırslı hareket edersek neticeye mutlaka ulaşırız. Bu nedenle Kdz. Ereğli, Alaplı, Zonguldak’ımız ve Türkiye’mizin birçok sorunu var” dedi.

“TAŞIN ALTINA ELİMİ KOYARAK PARTİME HİZMET ETMEK İÇİN VAR’IM”

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, Filyos Projesi’nin en büyük ayağı olan Köprübaşı barajının temelini kendisinin bakan olduğu zamanda atıldığını ifade ederek, artık taşın altına elini koyarak parti adına hizmet etmek için hazır olduğunu kaydetti.

Çakan konuşmasında; “Filyos Projesi ile ilgili en büyük barajın temelini Köprübaşı barajı olarak Devrek’te Allah bize nasip etti, ben attım. Bundan sonra yapılacak dört tane daha baraj var. Toplam 757 milyon dolarlık yatırım yapılmalı, bu yatırımları iktidar olursak Allah nasip ederse bütün gücümüzle biz yapacağız. Koalisyon ortağı olduğumuzda aynı şekilde devam edeceğiz. Artık kaybedecek zamanımız yoktur. Bu nedenle de taşın altına elimi sokarak partimde bu göreve talip olmayı, aday adayı olarak, üye olarak hiç önemli değil, partim içinde de mücadele etmeyi uygun gördüm. Bu inançla bu azimle, bu kararlılıkta içinizde yanınızda yer aldım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, Gökçebey MHP İlçe teşkilatına gerçekleştirdiği ziyareti ardından Gökçebey Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı’nı ziyaret etti. Burada gençlerin sorunları dinledi ve her zaman sizlerle beraberim diyerek seçim çalışmalarına devam etti.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 26.03.2015 03:28:17  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2538)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 996 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,445 | Ip Adresiniz: 18.117.153.38 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.