Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK, ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETEREK ALINAN ARAÇLARI HİZMETE SUNDU

Gökçebey Belediyesi, araç filosunu genişleterek, hizmet araçlarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Belediye bu kapsamda, vatandaşların taleplerini daha hızlı bir şekilde yerine getirebilmek için Cenaze arabası, makam aracı, itfaiye ve iş makinesi alarak halkın hizmetine sundu.

‘YAPTIĞIMIZ HER ŞEY GÖKÇEBEY HALKI İÇİN’

“Yaptığımız her şey Gökçebey halkı için” diyen Belediye Başkanı Vedat Öztürk sözlerine şöyle devam etti.

Ekibimizle beraber göreve gelirken sevgili Gökçebey halkına ne hizmet sözü verdim ise bugünde arkasındayım. Evet, göreve geleli birinci yılımızı bir hafta sonra dolduruyoruz. Birinci yıl sürecinde hizmet anlamında çok yol katlettik. Birbirinden güzel hizmetler gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hafta sonu birinci yılımızı basın toplantısı yaparak anlatacağız. Göreve gelirken söylemiştik. Belediyecilik bizim işimiz.

Görevi devraldığımızdan beri halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu sayede yeni alınan araçlarımızla işçilerimizin can güvenliğini içinde, daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamış olacağız. Gökçebey’de yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı hizmet vermek adına aldığımız araçlar son olmayacaktır ve araç filomuzu güçlendirmeye devam edeceğiz.”dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.03.2015 00:28:43  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2719)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 705 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,576 | Ip Adresiniz: 18.224.37.68 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.