Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ESKİ BAKAN ÇAKAN MHP’DE

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, dün saat 13.00'da ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantı sonrası konuşan Hamdi Ayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, Bartın eski Milletvekili ve Zonguldak eski Belediye Başkanı Zeki Çakan'ın MHP'ye katılacağını açıkladı. Zeki Çakan'ın MHP'den Zonguldak Milletvekili Adayı olması bekleniyor.

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, yaptığı yazılı açıklamada ise şunları söyledi: "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, tek başına iktidar ve Zonguldak’ta birinci parti olma hedefine ulaşmaya çalıştığımız bu günlerde yaşadığımız olumlu gelişmeler teşkilatlarımızca değerlendirilmiştir. Sonuç olarak, değerli bir şahsiyet olan Sayın Zeki Çakan yarın Camlı Köşk’te bugün saat 12.30’da partimize katılacaktır. Tüm teşkilat ve hemşerilerimizi aramızda görmekten onur duyarız."

“TEKRAR HİZMETE TALİBİM”

Eski Bakan Zeki Çakan şu açıklamayı yaptı: "Saygıdeğer hemşehrilerim, Doğduğum,büyüdüğüm,hizmetinde olmaktan büyük gurur duyduğum Zonguldak’ımıza ,bölgemize ve ülkemize,siyaset aracılığı ile tekrar hizmet edebilmek ve siyasi kararımı açıklamak üzere Pazartesi günü (bugün) saat 12:30’daZonguldak Merkez’de bulunan Camlı Köşk’te bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Tüm Zonguldaklı hemşehrilerimin bu basın toplantımıza katılmaları beni ziyadesiyle onurlandıracaktır."

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.03.2015 08:18:17  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2394)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 780 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,070 | Ip Adresiniz: 34.228.168.200 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.