Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ŞEREF AYDINLI, GÖKÇEBEY PARTİ TEŞKİLATINA ZİYARET ETTİ.

CHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Şeref Aydınlı ziyaretinde bulunduğu Gökçebey İlçesinde ilgiyle karşılandı.

CHP Gökçebey teşkilatında yoğun ilgiyle karşılaşan Şeref Aydınlı üyeler ile muhabbetler ederek, çıkmış olduğu bu yolda kendisine destek istedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Aday adayı Şeref Aydınlı yaptığı konuşmada, Ülkeyi adaletsizliğin, hukuksuzluğun, işsizliğin, bozuk gelir dağılımının, büyük sosyal ver siyasal sorunlarımızın artık çekilemez hale geldiği durumdan çıkarmak için yola çıktığını” söyleyerek sözlerine şöyle devam etti.

1970 Devrek doğumluyum. İlk, Orta ve Lise’yi Devrek’te okuduktan sonra, 1989’da Türk Hava Kuvvetleri F–16 uçaklarında Silah Tekniker Astsubayı olarak 11 yıl görev yaptım. Daha sonra Devrek’e dönerek serbest iş hayatına atıldım. Siyasi hayatıma gelince; 2003–2009 arasında CHP İlçe yönetim kurulu üyeliği, 2009–2014 yıllarında Belediye Meclis Üyeliği, 2010–2014 yılları arasında ise İlçe Başkanlığı yaptım. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdim. Evli ve iki çocuk babasıyım. Devrek ADD Şubesi üyesiyim. Şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayıyım.

Bu ortamda bende sizler adına elimi taşın altına koymam gerektiğine inandım. Ülkemizde emeğin sömürüldüğü, işçi ölümlerinde Avrupa’da birinci olduğumuzu gazeteler yazıyor.

Kadınlarımızın ikinci sınıf insan görüldüğü ve hemen her gün katlettikleri, bir cinnet toplumu haline geldiğimiz zamanları yaşıyoruz. Emeği, emekçiyi yok sayan bu iktidara karşı; emekli, esnaf, dul, yetim, işçi her kesimden insanın bunaldığı bir ortamda tek umudumuz olan CHP’nin mücadelesinde benim de bir katkım, desteğim olsun istedim ve bugüne kadar partimin çeşitli kademelerinde onurla görev yaptıktan sonra, edindiğim bilgi ve deneyimlerle adaylık kararı verdim.

Zonguldak’ın sorunlarını iyi bilen bir kardeşiniz olarak kendimi Zonguldak ve ilçelerindeki tüm insanlarımızın adayı olarak görüyorum.

Eğer kısmet olur seçilirsem, sizlerin elçisi ve sözcüsü olacağım. Bu bağlamda, ilçem Devrek’le birlikte, Ereğli’nin yaşadığı sorunları, Filyos Vadisi Projesi, TTK sorunları başta olmak üzere, tüm ilçelerimizin, beldelerimizin, köylerimizin büyük dertlerine ilişkin görüş ve önerilerimizi de önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım.

Artık ülkemizi içerde ve dışarıda büyük dertlere düşüren AKP iktidarına son verme zamanı gelmiştir. Halkımızın 7 Haziranda bu iktidara hak ettiği tokadı sandıkta vereceğine yürekten inanıyorum. Adaylık konusunda desteğinizi bekliyorum. Ancak parti adaylığım nasip olmazsa da, adaylarımız için bir nefes olarak en büyük çabayı göstereceğimden, en küçük bir şüpheniz olmasın. Elbirliği ile partimizi Zonguldak’ta birinci parti yapacağımıza da yürekten inanıyorum.

Değerli hemşerilerim, hepinize şahsım ve parti örgütüm adına yürekten şükranlarımı sunuyorum. Bugün Gökçebey’de yoğun ilgi ile karşılanmanın onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayım. Aynı zamanda Gökçebeylilerin damadıyım.

Kendimi sizlere emanet ediyor, desteklerinizi bekliyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. CHP iktidarıyla gerecek güzel günler için, yolumuz açık ve aydınlık olsun. Hepinize içten saygılar ve sevgiler sunuyorum.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay ise, Milletvekili Aday adaylarımızdan biride Şeref Aydınlı’dır. Aydın’lı ve çalışma ekibi ile birlikte ilçemize gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aydınlı arkadaşımız Kendisine başarılar diliyoruz.” Dedi.

 

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.03.2015 01:49:47  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2348)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 981 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,787 | Ip Adresiniz: 18.190.219.65 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.