Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ATEŞ, GÖKÇEBEY TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Adil Ateş, Gökçebey İlçe teşkilatına ziyaret etti.

CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Ateş yaptığı konuşmada;” 1999'dan itibaren Ereğli'de serbest avukat olarak çalışıyorum. Elimden geldiği kadar derneklerde, partilerde görev yapmaya çalıştım. Partide arkadaşlarımın desteği ve kendi gayretlerimizle bir yerlere geldik. Belediye meclis üyeliği yaptım. Basında pek ortaya çıkmadım. Eşimizin, dostumuzun, arkadaşlarımızın desteği ile bu yola çıktık. Partimiz için daha iyi bir yol olan milletvekilliği içerisindeki yarışa katıldık.

“EN BÜYÜK SORUNUMUZ GÖÇ”

Zonguldak'ın sorunu hepimizin malumu göç. İnsanlar göç ediyor ama beni en çok korkutan insanların göçü ile birlikte sermaye göçü başladı. Biz Ereğli'de bunu çok çok gördük, sizde bunu Zonguldak'ta gördünüz. Beni en çok korkutan insanların göçü ile birlikte sermaye göçü de başladı. Zonguldak'ta 90'lardan beri ekonomik durgunluk oluyor. Zonguldak'tan Ereğli'ye çok fazla sermaye geldi. Bu konuda tanıdığım çok insan var: Ereğli'de iş yapan büyük ve küçük işletmeler var ama şu anda sıkıntı bu bölgede devam ediyor. Ereğli, Devrek hiç önemli değil sonuçta bu bölgededir öyle bir hale geldik ki bizim sermayemiz Ereğli'nin sermayesi artık azaldı. En büyük tehlike sermayenin göç etmesidir.

Biz Zonguldak kültürü aldık. Biz bütünüz ayrılamayız. Küçük olsun mantığıyla değil, büyük olsun hepimizin olsun istiyoruz. Ben inandığım değerler için yaşarım. Siz saygı değer Gökçebeylilerden de desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay,” CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Adil Ateş’e başarılar diledi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.03.2015 00:33:06  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2243)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,020 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,456 | Ip Adresiniz: 3.144.48.135 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.