Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GENÇLERİN YETENEKLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUNMASINA YARDIMCI OLMA PROJESİ

Gökçebey Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ‘Geleceğimiz Gençler’ projesi ile gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasına katkı sağlayacak.

Gökçebey İlçe Emniyet Amirliğinin de destek verdiği proje hakkında Gökçebey Kaymakamı Bünyamin BİLGİN; “Projemizin amacı Gökçebey’de gençlerimizin milli ve manevi değerleri kazanması, kişisel ve sosyal potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri imkânların sağlanması, özgüvenlerinin, çevrelerine olan duyarlılıklarının geliştirilmesini ve ders başarılarının artırılmasını hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda Gökçebey Gençlik Merkezimizi gençlerimizin her türlü organizasyonlarda faydalanabilecekleri bir yer haline getirerek hizmetlerine sunduk.” dedi.

Gökçebey Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü İsmail KESKİN yaptığı açıklamada; “Gökçebey Gençlik Merkezimizde düzenlediğimiz sportif faaliyetler, tiyatro çalışmaları, müzik çalışmaları, branş kursları, psikolojik danışmanlık, okuma etkinlikleri, konferanslar, gezi turları, turnuvalarla gençlerimizi alkol ve sigara alışkanlığından çekmeye çalışacağız. Proje kapsamında gençlerimiz her türlü özel günlerini Gençlik Merkezinde kutlayabilecek. Gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bu tip projelerimiz devam edecek.Gençlerle ilgili projemizi hayata geçirirken bizlere destek veren Gökçebey Kaymakamı Sayın Bünyamin BİLGİN’e ve Gökçebey İlçe Emniyet Amiri Komiseri Murat KARAKIRIK’a teşekkür ederim.” dedi.

*

*

*

*

DUYURU : Gökçebey Gençlik Merkezi hafta içi ve hafta sonu gündüz ve akşam açıktır. Gençlik Merkezinde lise ve üniversite öğrencileri her türlü özel günlerini kutlayabilirler.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.02.2015 22:59:18  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2478)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,374 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,436 | Ip Adresiniz: 3.148.102.90 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.