Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÇANAKCI’NIN BAŞKANLIĞI DEVAM EDİYOR.

Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının tüzüğü gereği 10.Maddesi gereğince Genel Kurul Toplantısı 21.Şubat 2015 Cumartesi günü saat 11.00'de çarşı içi Mahallesinde Atatürk Caddesi Çanakcılar İş hanında yapıldı.

Divan başkanlığına Hasan Tuzcuoğlu, üyeliklere Fazıl Aytaş ve Mevlüt Özgü seçildi.

Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşuna davet etti ve bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının 2015 genel kuruluna; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Mithat Çanakcı’nın yanı sıra üyeler katıldı.

“ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ÖNEMİNİ BELİRTTİ”

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin yaptığı konuşmada, Sivil Toplum kuruluşlarının önemini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

Öncelikle, Eğitime verdiği maddi ve manevi destelerinden dolayı, Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Sayın Mithat Çanakcı ve yönetimi canı gönülden kutluyorum.

Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının Genel kurulunda yeni seçilen yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerine başarılar diliyorum.

Sivil toplum kuruluşları önemlidir. Gökçebey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak yaşlı insanlarımızın ihtiyacını karşılamak ve bakımlarına yönelik proje tasarladıklarını, bu derece önemli bir görevi Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfı ile birlikte yapabiliriz. Meslek Yüksekokulunun öğrenci sayısının artışı ve yeni bölümlerin açılmasına yönelik; Tefen İlkokulunun mevcut ve henüz kullanılmayan okul binasının geçici olarak Yüksekokul tarafından kullanılmasına yönelik girişimlerde bulunulduk, bu konuda Vali Bey ile yapılan görüşmede olumlu yanıt aldık. Üniversite Rektörlüğü’nün kabul ettiği takdirde bu çalışmanın da olumlu sonuçlanabileceğini belirtti

Yönetim kurulu faaliyet raporu Fazıl Aytaş tarafından okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.

Denetleme kurulu raporu Mevlüt Özgü tarafından okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.

Bilanço ve çalışma raporları Mevlüt Özgü tarafından okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu seçimi için Divan Başkanlığına bir önerge verildi. Önerge üyelerin oylarına sunuldu, oy birliği ile Mithat Çanakcı, Mevlüt Başoğlu, Fazıl Aytaş, Mustafa Çetinoğlu, Satılmış Karademir, İrfan Eser, Hilmi Gökmen asil üyeliğe seçilirken, Yusuf Aratoğlu, Nail Arat yedek üyeliklere seçildiler.

Denetleme Kurulu asil üyeliği için önerge verildi, verilen önerge oylandı ve oybirliği ile kabul edildi. Bu seçime göre Yusuf Aratoğlu, Kemal Bozkurt, yedek üyeliğe ise Cevdet Aydemir seçilmiştir.

2015 yılı tahmini bütçe Mevlüt Özgü tarafından okundu. Yapılan oylama ile kabul edildi.

Yılmaz Özgü’nün vakıf üyelik teklifi yapıldı, genel kurulun oyuna sunuldu ve üyeliğe kabul edildi.

Divan Başkanı Hasan Tuzcuoğlu ise,Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin ve Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e aramızda bulunmalarından dolayı teşekkür etti.

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.02.2015 19:18:55  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3201)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 635 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,441 | Ip Adresiniz: 3.128.94.171 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.