Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE "GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP" YARIŞMASI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Çanakkale ve Sarıkamış’ın 100. yılında 100 bin Mektup” sloganıyla hayata geçirilen “Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması” kapsamında gençler, ecdada seslenebilme imkânı bulacak.

’Gençlerden Ecdada Mektup’ yarışması başvurularının başladığını söyleyen Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmada, Çanakkale Zaferi ve Sarıkamış Harekatı’nın 100. yılında, 100 bin mektup teması hedefleniyor. Gençlerimizin milli ve manevi duygularını canlı tutmayı amaçlayan yarışma; 11–14, 15–18 ile 19–29 yaş grupları arasında 3 farklı kategoride yapılacak. Başvurular 27 Mart’a kadar devam edecek.

Birinciye Ultrabook ile Bakanlığın Kitap  Seti, ikinciye Laptop ile Bakanlık Kitap Seti, üçüncüye Akıllı Telefon ile Bakanlık Kitap Seti verilecek. Ayrıca ilk 100’e giren katılımcılara Bakanlığın projelerinde katılımda öncelik tanınacaktır.

Yarışmaya ilişkin başvuru formu ile gerekli bilgilere Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın internet sitesinden ulaşılabilecekler. Gökçebey Gençlik Merkezi Müdürü ve çalışanları gençlik merkezinde yarışma ile ilgili bilgilendirme yapmaktadır. Gökçebey Gençlik Merkezi İlçe terminalinin üst katında yer almaktadır. Gençlerin yazmış oldukları mektuplar ile elektronik ortamdan başvuru yapmaları için Gökçebey Gençlik Merkezine uğramaları ya da http://genclerdenecdadamektup.gsb.gov.tr/ adresini tıklamaları yeterlidir. Tüm Gökçebey’li gençlerimizi ‘Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması’na davet ediyorum. " dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.02.2015 04:55:46  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2823)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,685 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,805 | Ip Adresiniz: 3.19.31.73 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.