Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
SEMRA BİÇİCİ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

AK Parti Gökçebey Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Çelikler Pastanesinde yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede Semra Biçici güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongreye; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydınlı, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu ve Rahmi Albuz, Belediye Meclis Üyesi İsmet Karcı, Bakacakkadı Belde Başkanı Ümit Gökdemir, Zonguldak, Kilimli ve Devrek Kadın Kolları Başkanları ve yönetimi, Gökçebey Kadın Kolları yönetimi ve çok sayıda partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Divan Başkanlığını Hale Gençalp, Belma Açar Tülübaş, Ayşe Çelik, Serap Özdemir ve Şükran Aksakal yaptı.

“BU İPİ BİRLİKTE GÖĞÜSLEDİK”

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Semra Biçici yaptığı konuşmada;” 29 Ocak 2014’de atama ile bu göreve getirildim. Bu ipi birlikte göğüsledik. Bu esnada tüm zorluklara rağmen azim, sağduyu ve kararlıkla Ak Parti İlkelerinden, Başbakanımızın bize yüklediği sorumluluğun duyduğu güvenin farkında olarak çalışma sergiledik. Öncelikle buradan siz değerli kadın kollarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayaklarımız şişene kadar, ayaklarımıza kara sular inene kadar hiç durmadan ve başarı ile sonuçlandırdığımız seçimlerde hep birlikte bir aile olarak çalıştık. Ve Seçimlerden zaferle çıktık.

Yerel seçimler olsun, Genel seçimler olsun Ak Parti Kadın Kollarının yeri oldukça büyüktür.

Bize verilen görevi de en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Her zorluktan, her sıkıntıdan bir tecrübe olarak yoluma devam ettim. Bana destek veren herkese teşekkür eder, yaptığımız kongre herkese hayırlı olmasını dileri hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı konuşmada;” Birlikte seçim meydanlarına indiğimizde kuşkusuz siz kadın kollarımız hepimizden çok çalıştınız. Ev ev dolaşarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde ailelerinizden, çocuklarınızdan ve sevdiklerinizden fedakârlık yaparak en büyük rolü üstlendiniz. Siz kadın kollarımıza ne kadar teşekkür etsem kifayetsiz kalır.

Biz büyük bir aileyiz. Ve bu ailenin en önemli bireyleri siz kadın kollarımızsınız. Bu vesileyle hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.”

"BİRLİKTE ÇALIŞARAK YEREL SEÇİMLERDE ZAFER ELDE ETTİK"

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ise;” Hep birlikte çalışarak güzel zaferlere imza attığımız Kadın kollarımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi iletiyorum. Bu birlik ve beraberliğimizi devamını getirerek önümüzdeki yapılacak milletvekili seçimlerinde de zaferle çıkmayı hedefliyoruz. Bugün bu kongrede seçilerek yeni görev alacak birbirinden değerli hanımefendiler var. Hepsine yeni görevlerinde hayırlı olsun diyorum.” Dedi.

AK Parti Gökçebey Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Çelikler Pastanesinde yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede Semra Biçici güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Semra Biçici Başkanlığında Yönetim Kurulu asil Üyeleri; Zerrin Karadağ, Fedime Kazlı, Emine Öztürk, Fevkiye Çömez, Pınar Kirenli, şükran Öztürk, Öznur Öztürk, Melike Yılmaz, Melek Danacı, Güler Aydın, Huriye Akman, Leyla Aydemir, Emine Zeren, Semra Öztürk, Nurcan Bender, Songül Yaylı, Nurten Gedik, Elif Gökdemir Ve Naciye Öztürk.

Yedek Üyeler; Melek Biçici, Pakizer Eyi, Zeynep Aladağ, Zekiye Karakul,Lütfiye Demirbaş, Emriye Gökmen, Aşire Yağız, Yeter Biçici, Selma Danacı, Necla Usluoğlu, Hülya Danacı, Nurfel Delioğlu, Oya Eyi, Fatma Saraçlı, Yıldız Kapusuz, Serap Karapınar, Cemile Öztürk, Bilgin Tatbul, Hilal Tülübaş ve Hilmiye Arat seçildiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.01.2015 21:47:15  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3737)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 139 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,575 | Ip Adresiniz: 3.21.231.245 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.