Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Filyos Ecopark’ta Mühür Krizi!

Zarar ettiği gerekçesiyle ihaleyle satılan 100. Yıl Tatil Köyü’nü alan İşadamı Cemil Çakmaklı tarafından adı Filyos Ecopark olarak değiştirilen tesiste dün mühür krizi yaşandı.

Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir’in işyeri açma ruhsatı olmadan hizmet verdiği gerekçesiyle mühürleme kararı aldığı tesiste Çakmaklı’nın korumaları zabıtaları engelleyince mühürleme yapılamadı.

BAŞKAN ÖZDEMİR VALİ KABAN İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI

Konuyla ilgili Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Zonguldak Valisi Ali Kaban ile telefon görüşmesi yaptı. Başkan Özdemir 07.01.2015 Çarşamba günü Ankara’daki programı ardından 08.01.2015 Perşembe günü Vali Ali Kaban ile bire bir görüşme yapacağı öğrenildi.

BELEDİYE SUÇ DUYURUNDA BULUNACAK

Belde sakinlerinin de Fiyos Ecopark’a tepki amacıyla geldiği olay yerine giden belediye zabıtaları Ankara’dan geldikleri öğrenilen korumaların engellemesiyle karşılandı. Tesise giremeyen zabıtalar mühür tutulamadıklarına dair zabıt tutarak Ecopark’tan ayrıldılar. Ve zabıta memuru tarafından tutulan zabıt ile birlikte Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Öte yandan Gökçebey İlçe Jandarma ekipleri üzerine düşen görevi yaptı.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.01.2015 22:31:04  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (4224)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,857 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,135 | Ip Adresiniz: 34.228.188.171 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.