Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK, KÜLTÜR VE SANAT EVİ SÖZÜNÜ VERDİ

Gökçebey’de, Sanatçı Uğur Soydan tarafından düzenlenen ‘Doğal Tasarım Ürünler” kursu sürecinde yapılan eserler sergisinin açılışı gençlik merkezinde yapıldı.

Açılışa; Çanakcılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Mithat Çanakcı, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, CHP İlçe Başkanı Cem Oktay ve kursiyerler katıldı.

Sanatçı Uğur Soydan tarafından düzenlenen ‘Doğal Tasarım Ürünler” kursun açılış kurdelesini, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş ve Uğur Saydam kesti.

Sanatçı Uğur Soydan,”Doğal tasarım ürünlerinin hiç birinde kimyasal katkı maddesinin bulunmuyor. Serginin 4 ayrı bölümden oluştuğunu bunların bitki ve bitki tohumları, doğaya atılan atıl maddelerin işlenerek sanata dönüştürülmesi, ebru, minyatür, yağlı boya çalışmaları ile ayna çalışmaları olduğunu belirtti. 24 Kasım Öğretmenler günü anısına bu sergiyi açmıştık. Daha sonra 24 Kasım ile 19 Kasım arasındaki kursumuz sürecinde bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Gökçebey Kaymakamı Sayın Bünyamin Bilgin’e, Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’e, Çanakcılar Şirketler Grubu Kurucu Onursal Başkanı Sayın Mithat Çanakcı’ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fazıl Aytaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “Sanatçı Uğur Soydan önderliğinde kısa sürede kurs görerek Doğal Tasarım Ürünler kursu sürecinde birbirinden güzel eserler yapan; Özay Aydemir’e, Fatime İletir’e, Nurşen Yılmaz’a, Nebahat Etçibaşı’a, Songül Bağbaşı’na, Cemile Aydemir’e, Meral Aydemir’e, Zeliha Kılav’a, Aysel Molvalı’ya, Serpil Kazlı’ya Arzu Tenkoğlu’na, Yaşar Büyükkol’a ve Zeynep Hasırcı’yı tebrik ediyorum.

Sevgili hanımefendiler, Devrek’in misafirlere hediye olarak vereceği bir Baston’u var. Bu güzel tasarımları kısa sürede madem yapmışsınız, bizim de artık hediye edecek bir eserimiz olsun. Biz her türlü desteği vermeye hazırız. Dernek kurup önümüzdeki yıl planladığımız festivalde eserleri sergilemeye şimdiden hazırlanın. Ayrıca Çok amaçlı kullanabileceğiniz kültür ve sanat eviniz yok. Allah-ın izniyle Gökçebey’e Kültür ve Sanat Evi yapacağımın sözünü veriyorum. ” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.12.2014 01:57:31  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2870)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,871 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,149 | Ip Adresiniz: 44.200.95.157 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.