Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN AKIN İLÇE GEZİLERİNE GÖKÇEBEY’DEN BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Harun Akın yönetimiyle birlikte ilçe gezilerine Gökçebey’den başladı.

Akın Başkanlığında İl Yönetimini Gökçebey’de ilçe teşkilatı karşıladı.

Başkan Akın ve yönetimiyle gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ardından ilçe teşkilat binasında ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Akın,” Yaptığımız İl kongresi ardından partimize gelen misafirlerimizi kabul ediyoruz. Sivil Toplum Örgütleri ve diğer parti mensupları geliyor. Biz neden mutlu oluyoruz. Bizim derdimiz Zonguldak diyoruz. Zonguldak konusunda siyasi partilerin hepsi menfaatlerini Zonguldak üzerine kullansın diyoruz. İktidarı, Muhalefeti ve meclis dışındaki partilileri, hep bir birlikteliğe doğru yola çıktık. İnşallah mahcup olmayız. Sizler İl kongresinde oy kullandınız. Dört arkadaş aday oldu. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlar, hepsi CHP’de iddiasını ortaya koydular. Ama il kongresi bizi seçti. Bu arkadaşlarda geldiler hayırlı olsuna. Bizde o kongreyi unutarak, bu kongrede kim ne yaptı irdelemeden onun ötesinde bizler yapılacak 2015 genel seçimlerine hedeflendik. İnşallah CHP 2015 birinci parti olacaktır.” Dedi.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay’da,” Sayın Başkanım ve İl yönetimin öncelikle nezaket ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. CHP Gökçebey İlçe teşkilatı olarak bizlerinde hedefinde yapılacak genel seçimlerde el ele ve omuz omuza vererek başarılı olmaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Harun Akın yönetimiyle birlikte ilçe gezilerine Gökçebey’den sonra Devrek, Çaycuma, Saltukova, Karapınar, Perşembe Beldesine ziyaret ettiler.

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.12.2014 02:39:00  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2697)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 96 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,967 | Ip Adresiniz: 3.135.216.174 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.