Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÖZTÜRK'TEN ’DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’ KUTLAMA MESAJI

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü " dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Öztürk mesajında;

“3 Aralık günlerin en güzeli ve en anlamlısıdır. Çünkü bu gün Türkiye dünya ve Gökçebey olarak kendimize bakmak açısından bir fırsat olacaktır. 12 yıl önce geriye dönüp baktığımızda engellilerimize fırsat, imkânlar ve ülkemizin sosyal devlet olma noktasında varılan mesafe, hayal bile edilemeyecek noktalara geldi. Artık Türkiye sosyal devlet olmak için üzerine düşen birçok görevi yapmıştır, daha yapılacak işleri için de çalışmaktadır.

Engellilik, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimiz için insanlık görevidir. Onları sadece 3 Aralık tarihinde değil, yılın her günü hatırlamalıyız.

Onlara karşı göstereceğimiz şefkat, ilgi ve destek engelli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta hak ettikleri yeri almalarını sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yürekleri sevgi dolu, tüm engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum" dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.12.2014 03:51:24  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2473)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,796 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,074 | Ip Adresiniz: 44.222.196.236 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.