Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’İN GELECEĞİNE IŞIK TUTAN HİZMET PROJELERİ YERİNDE İNCELENDİ.

Gökçebey’in geleceğine ışık tutan hizmet projelerinden; TOKİ, ÜNİVERSİTE, HASTANE, SETTE ve SPORTİF FAALİYETLERE yönelik çalışmaları, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin BİLGİN, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş yerinde incelediler.

TOKİ, ÜNİVERSİTE, HASTANE, SETTE ve SPORTİF FAALİYETLERE’ yönelik çalışmalar hakkındaki son gelişmeleri Kaymakam BİLGİN’e, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK anlattı. Başkan ÖZTÜRK, “Sayın Kaymakamım, Gökçebey’in geleceğine ışık tutacak birkaç hizmet projelerimiz’ TOKİ, ÜNİVERSİTE, HASTANE, SETTE ve SPORTİF FAALİYETLERE yönelik çalışmalarımız var. Bunlardan; TOKİ konumuz İhale aşamasında akşam sabah sonuçlanacaktır. ÜNİVERSİTE’NİN yeri hazır, çalışmalarımız devam etmektedir. HASTANE için Orman Bakanlığından ve Sağlık Bakanlığından yer tahsisi yapıldı. SPORTİF FAALİYETLER üzerindeki çalışmalarımız ise son aşamasına gelmek üzereyiz. Önümüzdeki yıl bu projelerimizle beraberinde ilçe geneli adına da Doğalgaz İhale kuruluna Akmercana, Domuz Ormanı Mesire alanı Orman Bakanlığı oluruna sunuldu. Ağusto Deresi Genişletme ve yükseltme, Terminal Alanı Uçburgu dokap mevkiinde, Huzur evi, Elektrik telleri, Su şebekesi ve ilçe trafiğini düzenleme adına da tek yönlü çalışmalarımızı başlatacağız. Bu projelerimizin gerçekleşmesi adına 2015 yılında önemli adımlarımızı atacağız. Ve böylelikle çağdaş, modern ve yaşanabilir bir ilçe konumuna geleceğiz. Bizim bu çalışmalarımıza destek vereceğinize yürekten inanıyorum” dedi.

Gökçebey’in geleceğine ışık tutan hizmet projeleri hakkında bilgi veren Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK’e teşekkür eden İlçe kaymakamı Bünyamin BİLGİN,” Gökçebey’in sorunlarını hep birlikte çözerek ilçe halkına hizmet edeceğiz” dedi.

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.12.2014 18:18:30  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2947)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 706 | Toplam Ziyaretçi: 11,932,676 | Ip Adresiniz: 3.133.12.172 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.