Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE HUZUR TOPLANTISI YAPILDI.

26 Kasım 2014 Çarşamba günü Saat 14.00’de Gökçebey ÇPL’de, İlçe Kaymakamı Bünyamin BİLGİN Başkanlığında İlçe Huzur Toplantısı gerçekleşti.

ilçe Kaymakamı Bünyamin BİLGİN başkanlığında yapılan Huzur toplantı’ya; İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur ŞAHBAZ, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Gökçebey İlçe Emniyet Amiri Murat KARAKIRIK, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman AYDIN, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem OKTAY, Gökçebey Sınırlı Sorumlu 62 Nolu Gökçebey Birlik Minibüsleri Kooperatif Başkanı Kadir BAŞLI, Bakacakkadı Belediye Meclis Üyesi Saffet OKUMALI, merkez ve köy muhtarları katıldığı toplantıda; İlçemizin güvenliği ile ilgili sorunlar ve çözümü, genel asayiş olaylarının nedenleri ve çözümleri konularında görüşüldü.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin BİLGİN;”Gökçebey’in huzurlu ve güvenli olmasına yönelik, İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet personeli gece gündüz demeden, soğuk sıcak hissetmeden günün 24 saati özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Suç ve suçluyla amansız mücadelesini büyük bir kararlılıkta sürdürmektedir.

Ayrıca; Muhtarlarımız önemli bir kamu görevi üstleniyorlar. Köylerimizde ve Mahallelerimizde muhtarlarımız devletin en üst düzeyinde görev yapıyorlar. Dolayısıyla vatandaşlarımız muhtarlarımızla işbirliği içerisinde kamu hizmetlerini yararlanmaları noktasında en üst düzeyde memnuniyetleri sağlanacaktır.” Dedi.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 26.11.2014 23:04:59  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2869)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,570 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,848 | Ip Adresiniz: 44.222.129.73 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.