Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ZONGULDAK VE GÖKÇEBEY CENNET BAHCESİNE KAVUŞTU

(İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantası  – Recep Postal’ın yeri; Zonguldak ve Gökçebey halkını düşünerek faaliyete başlamıştır.

Doğal bir ortamda, yemek menülerimizle rahat edebileceğiniz, aileleriniz için en uygun ortam en iyi şekilde hazırlanmıştır. Organizasyonlar için ideal olmakla birlikte sizlerin huzur ve rahatı için doğallık esas alınmıştır.

(İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantası hakkında kısa bilgi veren işletme sahibi Recep Postal,” Bayi toplantıları, Şirket yemekleri, Piknik Alanı, Et Mangal, Özel Eğlenceler, Her Türlü özel toplantılarınızda Hizmetinizdeyiz..

Özellikle; Çalışanlarımız ile birlikte, müşterilerinin doğal ortamda memnuniyetini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi evrensel kalite ve standartlarda hizmetler
sunmayı amaçlar. Bu suretle ülkesi, müşterileri ve çalışanları için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler. Müşterilerimiz için değer oluşturmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Hizmetlerimize sahip çıkmak ve sonrasında müşterilerimizin yanında olmak asli görevimizidir.

Ayrıca; Hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesi ile başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü topluluğumuza istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve razıcılığından azami fayda sağlamak, verimliliklerini arttırmak, gelişmelerine imkân tanımak ve işbirliği dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı oluşturmak (İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasını kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için seçtiğimiz yoldur.

Kalitede, hizmette, müşteri ilişkilerimizde sektörümüzde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve doğal ortamda hizmet vermek  temel ilkemizdir.” Dedi.

ÖZTÜRK, RECEP POSTAL’I KUTLUYORUM

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, (İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantası işletme sahibi Recep Postal’ı kutlayarak sözlerine şöyle devam etti.

(İçkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasını gezen Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Gökçebey’e ahşaptan yapılmış Kup Otel ve içkisiz Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasına ihtiyacı vardı. Bu eksikliği de Recep Postal arkadaşımız gidermiştir. Az önce hem otel bölümünü hem de lokanta bölümünü gezdik. Ve gördük ki hiçbir masraftan kaçınılmamış dört dörtlük yapılmıştır. Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantası işletme sahibi Recep Postal’ı kutluyorum. Bu güzel mekanın Zonguldak’a ve Gökçebey’e hayırlı olsun der bol kazançlar diliyorum” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.11.2014 00:52:10  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (6035)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,015 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,293 | Ip Adresiniz: 44.192.53.34 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.