Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÖZTÜRK, ÇUKUR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gökçebey’e bağlı Çukur Köyü’nde 23 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak halkoylaması için Belediye Başkanı Vedat Öztürk önderliğinde bir toplantı yaptı.

Toplantıya; Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Sivil Toplum Örgütleri, Recep USLU ve köy sakinleri katıldı.

“ Çukur Köyü bizim için çok önemli” diyen Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 23.Kasım 2014 Pazar günü yapılacak halkoylaması için önemli açıklamalarda bulundu.

23.Kasım 2014 Pazar günü yapılacak halkoylamasında, Gökçebey’e bağlı Çukur Köyü Durdubaşoğlu( Çukur Cd, Gökçebey Cd, Yenice Cd) Ortaada Karaismailoğlu( Cambazlar Sk, İshakoğlu Sk) bağlılarının birleşerek Çukur Mahallesi adıyla Gökçebey Belediyesi sınırlarına dahil edilmesi halinde önemli hizmetler yapacağız.

Örneğin; hizmet alanları İmar, su ve kanalizasyon, ulaşım gibi kentsel altyapı hizmetleri vermek, coğrafi ve kent bilgi sistemleri kurmak, çevrenin korunması ve çevre sağlığı hizmetleri sunmak, temizlik ve katı atık hizmetleri vermek, zabıta, itfaiye, acil yardım, kurtarma ve ambulans hizmetleri sunmak, şehir içi trafik hizmetleri, defin ve mezarlık hizmetleri, ağaçlandırma, park ve yeşil alanlara ilişkin hizmetler, konut hizmetleri, kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor hizmetleri, sosyal hizmet ve yardım, meslek ve beceri kazandırma hizmetleri, ekonomi ve ticaretin geliştirilmesine kadar hizmetlerimiz olacaktır.” Dedi.

USLU, YAPILACAK HALK OYLAMASINA EVET DİYORUZ.

Çukur köyü Muhtarı Recep Uslu, ‘23 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak halkoylamasında EVET diyorum. Çünkü bizlerde belediye hizmetlerinden

Faydalanmak istiyoruz’ diyerek söylerine şöyle devam etti.

“ Çukur köyü olarak ne ilçe Özel idareden nede belediyeden hizmet alamıyoruz. 23 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak halkoylamasında EVET diyorum. Çünkü artık belediye hizmetlerinden faydalanmak istiyoruz.

Yapılan yerel seçimlerden sonra Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk seçildikten sonra kısa sürede Gökçebey’de değişimi görmekteyiz. Belediye Başkanı Öztürk kısa sürede yaptığı birbirinden güzel hizmetleriyle Gökçebey’de bir şeylerin değiştiğini ve ilçemizin değişimden faydalandığını hepimiz görmekteyiz. Çukur köyünün belli bir kısmın Gökçebey Belediye hudutlarına dahil edilmesini ve yapılacak referandumda evet çıkmasıyla beraberinde belediye hizmetlerinden daha çok faydalanacağını biliyoruz.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 17.11.2014 01:24:19  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3347)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 793 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,855 | Ip Adresiniz: 3.22.51.241 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.