Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi adına tüm hazırlıklarını tamamladığını ifade ederek, bayram boyunca görevli ekipler tarafından hizmetlerin aksamadan süreceğini belirtti.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesinde belediyenin hazırlık çalışmalarını tamamladığını ifade etti. Bayram boyunca Çaydeğirmeni Belediyesi’nin görevli ekiplerinin hizmette olacağını ifade eden başkan Gebeş, 'Görevli ekipler bayram boyunca vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi adına çalışmalarını sürdürecek. Bunun yanı sıra Fen işleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler cadde ve sokaklar başta olmak üzere, cami ve çevrelerinin temizliğini yapıyorlar.Aynı şekilde mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik faaliyetlerini sürdürüyor' dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir de mesaj yayınlayan Başkan Gebeş mesajında şu ifadelere yer verdi: 'İnsanların kırgınlık ve dargınlıklardan arınarak, sevgi, saygı vе hoşgörüyle kucaklaşmalarına imkân sağlayan bayramlarımız, toplumumuzu ayakta tutun en önemli manevi değerlerimizdendir. Mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, huzur ve barışın egemen olduğu, bir dünya temennisiyle, Kurban Bayramı’nın Yüce Allah'tan hayırlara vesile olmasını diliyorum.'dedi

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.10.2014 01:16:17  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2352)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 855 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,145 | Ip Adresiniz: 3.90.205.166 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.