Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kayabaşlı 8 yıl sonra yola kavuştu

Gökçebey Çarşı içi Mahallesi, Kahyoğlu caddesi üzerinde 8.yıl önce ev yaptıran Güneş Kayabaşlı yoluna kavuştu.

Kayabaşlı Ailesinin evine giden yolu komşusun arazisi üzerinden geçiyordu. Komşusu yolu kapatılınca zor günler yaşadı. Selim Özdemir kendi arazisinden 7, metre genişliğinde yol yapımına izin verdi. Ve Gökçebey belediyesi tarafından yol açılarak Kayabaşlı Ailesinin yol sorunu çözüldü.

Konu ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Kayabaşlı Ailesi 8.yıl önce komşularının iyi niyetine güvenerek kendi arazisine ev yapmış. Ve bu süreçte komşusunun arazisi üzerinden yol ihtiyacını karşılamış. Kayabaşlı ailesi ile komşusunun arasında ne yaşandı bilmiyorum. Ancak komşusu tarafından yol kapanması hiçte hoş olmamıştır. Bizler Gökçebey’de yaşayan fertler olarak hepimiz birer aile sayılırız. Birlik ve beraberlik içinde yaşamak zorundayız. Üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi hep beraber paylaştığımız yerde birbirimizin kalplerini kırmanın anlamı yoktur. Kayabaşlı Ailesinin ev yolu sorunun çözümünde Selim Özdemir ağabeyimiz kendisine ait olan yerden 7 metre yol yapımı izin vermiştir. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Güneş Kayabaşlı ise,” Kahyoğlu caddesi üzerinde kendi yerime 8 yıl önce ev yaptım. Bu evi yaptırmadan önce Eski Belediye Başkanı M.Zeki Kılınçarslan’a yol sorunumuzu izah etmiştim. O günlerde yol sorununu çözeceğine dair söz veren Kılınçarslan bugün yarın diye diye aradan tam 8.yıl geçti. Komşumuz yolu kapatınca zor günler yaşadım. Selim Özdemir ağabeyimiz kendi yerinden 7, metre genişliğinde yol yapmaya yer verdi. Ve Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’te yolumuzu açtı. Çok mutluyum. Selim Özdemir ağabeyimize ve Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.09.2014 01:50:54  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2630)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 717 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,007 | Ip Adresiniz: 54.87.17.177 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.