Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÖZDEMİR, ULUPINAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı TBMM’deki makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada;”Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, belediye olarak hazırladıkları projeleri bakanlıkların ilgili birimlerine vererek, bunların hayata geçirilmesi ve takibi konusunda bizden destek istedi. Bakacakkadı halkına en iyi hizmeti sunabilmek için çalışan başkanımızın her zaman yanındayız. Kendisine destek olmaya devam edeceğiz.

Bakacakkadı Beldemizde elektrik hatlarının yer altına alınması için Enerjisa yetkilileri ile görüştük. Enerjisa yetkilileri enerji hatların yer altına alınması için gerekli çalışmaları başlatacaklarını belirttiler. Belediye Başkanımız Sezgin Özdemir’in daha yaşanabilir Bakacakkadı için beldemizde bulunan 86 dönümlük orman arazisinin kent ormanı olması konusundaki taleplerini Orman Genel Müdürlüğü’ne ilettik. Bu projelerin kabulü ve hızlandırılması konusunda önümüzdeki günlerde Orman Genel Müdürümüzden randevu alarak, destek talep edeceğiz.

Bakacakkadı Belediyesinin daha iyi hizmet verebilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından araç talebi bulunmaktadır. Bunun yanında İller Bankasından beldemiz için kanalizasyon projelerimiz bulunmaktadır. Bu hizmetlerin bir an önce beldemize kazandırılması için Başkanımız ile birlikte takipçisi olacağız. ”dedi

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.09.2014 21:27:38  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2550)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,712 | Toplam Ziyaretçi: 11,933,682 | Ip Adresiniz: 18.216.190.167 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.