Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ENGELLİ TUĞRA ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Devrek’te 6 yaşındaki engelli Tuğra Ermiş sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği ile Devrek Devlet Hastanesinin katkıları ile sünnet olan Tuğra için Star Düğün salonunda sünnet düğünü şöleni düzenlendi.

Aile fertlerinin yaptığı sünnet düğününe Dernek Başkanı Songül Malkoç, yönetim kurulu üyeleri, Tuğra’nın annesi Sıtare akrabaları ve çok sayıda da engelli çocuk ile ailesi katıldı.

Songül Malkoç her zaman olduğu gibi başta sünnet olan Tuğra olmak üzere tüm engelli çocuklar ile aileleriyle yakından ilgilenerek kendileriyle sahnede bol bol oynayıp onların mutluluğuna mutluluk kattı.

Anne Sıtare ise; “ Oğlumu sünnet ettirmek v sünnet düğünü yapmak en büyük hayalimdi ve mürüvvetini görmekle eşdeğerdi, çok mutluyum hayalim gerçek oldu. Katkıları olan ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek Başkanı Malkoç da; “Bu sünnet şöleninde engelli çocuklarımızla bizi bir araya getirdiği için bende kendilerine ve bu sünneti yapmamızda emeği geçen ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.09.2014 11:40:42  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2988)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,929 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,207 | Ip Adresiniz: 3.238.135.30 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.