Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
"10 AĞUSTOS'TA 12'DEN VURACAĞIZ"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin Gökçebey’i ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ak Parti ilçe örgütü karşıladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Belediye Sosyal tesisleri Camlı Köşk’te yaptığı konuşmada, “10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan ve halkın oylamasına sunulan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isterken seçmenlere Pazar günü 12'den vurmalarını istedi. Şahin, "Pazar günü çok önemli bir seçim var. Bu seçimde bizim partimizin adayı Recep Tayyip Erdoğan var. Sizler o gün sandığa gideceksiniz ve tam 12'den vuracaksınız. Başbakanlık unvanı cumhurbaşkanı unvanıyla yer değiştiriyor. Daha üst bir göreve çıkıyor. Bu millete, vatana cumhurbaşkanı olarak hizmetine devam edecek. İnanıyorum ki halkın seçtiği Cumhurbaşkanı farklı olacak. Artık Türkiye'nin sorunlarının çözümü için sadece Başbakanlığa bakmayacaksınız, sadece hükümetten hizmet beklemeyeceksiniz aynı zamanda en az yüzde 51 oyla seçtiğiniz cumhurbaşkanından da Çankaya köşkünden de hizmet bekleyeceksiniz. Çünkü halkın seçtiği cumhurbaşkanına böyle bir sorumluluk yüklüyor. Tüm kamuoyu araştırmaların ilk turda Erdoğan'ın ipi göğüsleyeceğini gösteriyor. Adayımıza sahip çıkacağız. 12 yıldır devam eden siyasi ve ekonomik istikrar aynı şekilde devam edecek. 2023 yılına Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına sokma hedefini hep birlikte yakalayacağız" dedi.

"İHSANOĞLU BU ÜLKENİN SORUNLARINA UZAK"

Başkan Şahin,”CHP ile MHP'nin ve diğer partilerin destek verdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Hucurat Suresi'ndeki ayetle Başbakan Erdoğan'a ahlak dersi vermeye çalıştığını belirten Şahin, sözlerine dikkat etmesini istedi. Şahin, "Hucurat Suresi'ndeki o ayeti bilirim. 'Birbirinize kötü lakaplarla hitap etmeyin.' Sayın İhsanoğlu, siz monşer sıfatını ilk duyduğunuzda teşekkür ettiniz Sayın Başbakan'a, 'monşer, kötü bir şey değildir, beyefendi, bay demektir' dediniz. Şimdi bunu niye kötü sıfat olarak ifade ediyorsunuz? Başbakan'a güya ahlak dersi vermeye çalışıyor, Kuran'dan ayetlerle. Rahmetli Bülent Ecevit'in lakabı 'Karaoğlan'dı. Şimdi Ecevit'e 'Karaoğlan' demek günah İhsanoğlu'na göre. Rahmetli Murat Göğebakan, bir beste yapmıştı Başbakanımızla ilgili 'Uzun adam' diye. Sayın Başbakanımıza 'uzun adam' demek İhsanoğlu'na göre aykırıdır. İhsanoğlu bu ülkenin sorunlarına uzak. Cumhurbaşkanı makamında bundan sonra oturacak kişi Türkiye'nin sorunlarını takip edecek, haftalık başbakanla görüşmelerinde bu konuyu başbakanın önüne koyacak. Erdoğan'ın dışındakilerin bu konularla ilgili hiçbir bilgisi yoktur" dedi.

“50'CMLİK CEVRİYE İLE ŞAKALAŞTI”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin  yürüyerek Belediye makamına doğru gider iken kendisini takip eden 50'cmlik Cevriye Bozaklı ile karşılaştı. Şahin, Bozaklı ile bir süre ilgilendi ve kendisiyle şakalaştı.

”GÖKÇEBEY’İN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

*

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin’e Gökçebey’in sorunlarını içeren brifing dosyasını sundu.

Başkan Şahin, “Bende komşu ilinizdenim. Zonguldak ve Gökçebey sorunlarını bilen birisiyim. Yapılan 30 Mart yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan Vedat kardeşim kısa sürede güzel hizmetlere imzasını atmıştır. Bizlerde Gökçebey’in sorunların çözümünde ve daha kaliteli hizmetler yapılması adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.08.2014 01:48:52  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3185)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 63 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,125 | Ip Adresiniz: 18.221.85.33 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.