Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
PARTİLERİN LİDERLERİ VE TEMSİLCİLERİ ZONGULDAK’TA BULUŞTU.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Mahsum Türker ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Zonguldak’a gelerek; 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediler.

Zonguldak dün çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Masum Türker ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya’yı ağırladı. Türker ve Akkaya’nın da katıldığı Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu seçim bürosunun açılışında CHP Zonguldak Milletvekilleri Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk de hazır bulundu. Açılışa az sayıda vatandaşın katılması dikkat çekti. Üç partinin programının ardından MHP, CHP ve DSP kurmayları limanda bulunan Düş Molası Restoran’da balık yiyip birlikte kahve içti.

BAHÇELİ HALKA HİTAP ETTİ

Bartın ve Karabük ziyaretleri sonrasında Zonguldak’a gelerek Karaman’da halka hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan'dan cumhurbaşkanı olmayacağını savunarak, "Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yunanistan'da doğdu, eğitimini Türkiye'de yaptı, Edirne'den milletvekili oldu, şimdi sağlık bakanı. Kahire'de doğan niye cumhurbaşkanı olmasın? 13 parti Sayın İhsanoğlu’nu destekliyor. Tanınmayabilir, ne yapacağız, dizi film mi çevirttireceğiz? Recep Tayyip Erdoğan gibi tanınacaksa hiç tanınmasın” dedi.

CHP VE DSP SEÇİM BÜROSU AÇTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ve DSP Genel Başkanı Masum Türker’in katılımıyla yapılan seçim bürosu açılışına ilgi azdı. CHP’li Akkaya, burada yaptığı konuşmasında 10 Ağustos’ta Türk halkının yaşanan faşizme izin vermeyeceğini belirtirken, DSP Genel Başkanı Masum Türker ise Türkiye’nin herkesi kucaklayacak bir insana ihtiyacı olduğunu belirterek, “Hem bu dindar özelliği ağır basan hem de Atatürk’e inanan bir kişinin bulunması gerekiyordu. Bakın birlikte kendisine destek vereceklerin beynindeki sorunu çözmeye kalkan bir kişi Cumhurbaşkanı seçildiği zaman herkesi kucaklar. Bizim herkesi kucaklayan adama ihtiyacımız var.” diyerek, ilk turda Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesi için herkesin sandığa gitmesi tavsiyesinde bulundu.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.08.2014 04:03:18  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2418)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 254 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,690 | Ip Adresiniz: 18.223.32.230 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.