Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Öztürk, Orçun ile Canan’ın Mutluluklarına Ortak Oldu

Orçun ile Canan 02.08.2014 Cumartesi akşamı Belediye Aile Çay Bahçesi Düğün salonunda saat 20.00’de yapılan muhteşem düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

Gökçebey’in sevilen ailelerinden Şendoğan –Kadriye Karademir’in oğlu Orçun ile Çaycuma ilçesinin sevilen ailelerinden İsmet- Mevlüdiye Dirlik’in Kızı Canan’ın muhteşem düğün törenine; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir, Karademir Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Koray Karademir, İşadamı Zeki Tülübaş, İşadamı Kadir Arabacı, Alp Kuyumcu Baki Özdemir, Murat Karademir, Mustafa Aydemir, Yılmaz Aydemir, Ali Öztürk, Gurbetçilerimizden Mustafa Öztürk, Cengiz Karademir, Erol Çakır, Muammer Çakır, Celal kazlı, Yüksel Etçibaşı, Belediye personelinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Şendoğan –Kadriye Karademi ile İsmet- Mevlüdiye Aileleri düğüne gelen davetli misafirlerle yakından ilgilendiler.

BAŞKAN ÖZTÜRK GENÇ ÇİFTLERİN NİKÂHINI KIYDI

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk; Belediye personeli Şendoğan Karademir’in oğlu Orçun ile İsmet Dirlik’in kızı Canan’ın muhteşem düğünlerinde nikâh kıydı.

*

*

*

*

*

Orçun ile Canan’ın nikahını kıydıktan sonra konuşma yapan Başkan Öztürk,” Sevgili Gökçebey’liler ve davetli misafirler öncelikle sizleri Karademir, Dirlik Aileleri ve şahsım adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Şuan sizler Orçun ile Canan genç çiftlerin mutluluğunu paylaşıyorsunuz. Ben ise iki mutluluğu bir anda yaşıyorum. Yapılan 30 Martta siz değerli Gökçebeylilerin güveni ile Belediye Başkanı seçildim. Görev sürecimde Belediyemizde özverili çalışan personelimizle sizlerin güvenize laik olma adına hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve devam edeceğiz. Cumartesi ve Pazar günleri dahi görevinde izin kullanmayarak çalışan Şenol Karademir kardeşimizin oğlunun düğün törenindeyim. Buradan Şenol Karademir kardeşime çok teşekkür ediyorum.” Diledi. Başkan Öztürk, Orçun ve Canan genç çifte hediyesi vererek tebrik etti ve ömür boyu mutluluklar dilerek, evlenme cüzdanını Canan hanıma verdi.

Düğün pastası kesilerek davetlilere ikram edildi. Düğüne katılan davetliler genç çiftelere düğün hediyelerini verdiler.

Belediye Aile Çay Bahçesi Düğün salonunun işletme sahibi Kemal Köseoğlu’nun birbirinden güzel çaldığı dans müzikleri, oyun havalarıyla Orçun ile Canan’ın düğününe gelen davetli misafirler geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bizde, Orçun ve Canan’a ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.08.2014 16:55:25  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3896)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 510 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,800 | Ip Adresiniz: 3.88.60.5 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.