Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’İN STK TEMSİLCİLERİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ.

Gökçebey’in STK Temsilcileri, İlçede kamu kurum ve kuruluşlarının birim müdürleri ile merkez ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.

(Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetin, Zıraat Odası Başkanı Nemci Pazar,Tüm İşçi Emekli Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Cevat Baş, Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Bayoğlu ve Gökçebey Kalkındırma Derneği Başkanı Tuncer Delioğlu) STK İlçe Temsilcileri 15.07.2014 Salı Akşamı Köfteci Selami Resteurantta verdiği iftar yemeğine; Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, İlçe Özel İdare müdürü İzzet Turpçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebey Vergiye Uyum Sorumlusu Gelir Uzmanı Kadir Çelik, Gökçebey Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, Gökçebey’in bir önceki İlçe Emniyet Amir Vekili Selami Turgut, İş Bankası Gökçebey Şubesi Müdürü Pirali Gürhan, Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, merkez ve köy muhtarları katıldı.

İlçe STK Temsilcileri iftara gelen davetli konuklarla yakından ilgilendiler.

İlçe STK Temsilcilerin verdiği iftara, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar telgraf gönderdi. Milletvekili Ulupınar’ın gönderdiği telgrafı Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetin okudu.

Ulupınar telgraf mesajında; ” Nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Genel Kurul çalışmaları devam ettiği için iftar programınıza katılamıyorum. İftar programına katılan bütün davetlilerin ramazan ayını hayırlara vesile olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı’nın okuduğu dua ardından oruç açıldı.

“Ekonomik ve kültürel kalkınmasında STK'ların önemli bir rol üstlendiğine” işaret eden Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetin, “Şehirlerin kalkınması ancak etkin STK'ların varlığı ve etkinliğiyle mümkün. Şehrimizde çok sayıda STK var. Bu STK'lar ve temsilcileri arasındaki diyalog ve işbirliğini geliştirmek adına geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine katılımın yüksek olması bizleri gelecek adına mutlu ediyor. İftarımıza geldiğiniz için teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.07.2014 02:00:57  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3296)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 491 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,553 | Ip Adresiniz: 18.118.166.98 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.