Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP GÖKÇEBEY YENİ İLÇE BAŞKANI ECZ. CEM OKTAY

Gökçebey ilçe başkanı ve yönetim kurulunun 6 üyesinin daha önce istifası nedeniyle boşalan Gökçebey İlçe yönetimine Ecz.Cem Oktay başkanlığında 5 kişilik kayyum atandı. .

CHP Gökçebey İlçe örgütüne ziyarete gelen CHP Zonguldak Milletvekili A.İhsan Köktürk, İl Başkanı Halil Furat,İl Başkan yardımcısı Muzaffer Soyer,İl Saymanı Ahmet Kaptan ile İl yönetim kurulu üyesi Seyfi Şimşek’i Gökçebey’de Eski Belediye Başkanı Zeki Kılıçaslan ve Bakacakkadı belde başkanı Nevzat Kaya ile ilçe yöneticilerin yanı sıra partililer karşıladılar. Yapılan istişareler sonucunda CHP Gökçebey İlçe Yönetimine 5 kişilik kayyum atandı.

Kayyum Başkanı olarak Ecz. Cem Oktay atanırken, ilçe yönetimi içinde; Bahattin Alacalı, Seyfi Saygı, Selim Kaya, Musa Atalay belirlendi.

NOT: CHP Gökçebey yeni İlçe Başkanı Ecz. Cem Oktay’ın Kayyum başkanı olarak atanması Gökçebey’de CHP’lilere rahat bir nefes aldırdı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan CHP Gökçebey ilçe kongresi için şimdiden parti içinde siyasi kulisler ve gruplaşmalar oluşmaya başladı. CHP Gökçebey İlçe Başkanlığı için Av.Cengiz Kuyumcu ile Ecz. Cem Oktay’ın ismi en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Bu arada üçüncü X şahsın siyasi dik duruşu olmadığından CHP’liler tarafından dikkate alınmadığı görülüyor. ( L.A )  

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.07.2014 02:03:29  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3247)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 187 | Toplam Ziyaretçi: 11,938,423 | Ip Adresiniz: 18.117.158.47 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.