Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞBAKAN İLE “ZONGULDAK” DEĞERLENDİRMESİ…

3-4 Mayıs 2014 tarihinde Afyon’da gerçekleştirilen 22. İstişare ve Değerlendirme toplantısında Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekilleri ile yaptığı kapalı oturumunda Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Zonguldak’ın sorunlarını Başbakan’a aktardı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Zonguldak’ta yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aktardı. Zonguldak – Ankara, Zonguldak – İstanbul karayollarını tamamlanması, Zonguldak’ta yapımı devam eden Üzülmez ve Mithat paşa Tünellerinin devam eden çalışmaları, TTK ’ya işçi alımı ve Devrek’te bulunan tabur arazisinde üniversite kurulması görüşmenin gündem maddeleri oldu.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; Bu konular hakkında Sayın Başbakanımıza bilgilendirdik ve bu projelerin tamamlanması konusunda yardım talep ettik. Türkiye’nin en zor coğrafyasında olmamızın dezavantajı ile yollarımızın çalışmaları devam etmektedir. Dorukhan mevkiinden itibaren başlayacak olan sıcak asfalt çalışmaları bir an önce başlatılması, aynı şekilde Zonguldak- Ereğli yolunda devam eden çalışmaların tamamlanması konusunda taleplerimizi ilettik. Devrek’te kapanan tabur arazisinin bir kısmına üniversite yapılması ve buranın devri konusunda yine taleplerimizi ilettik. Zonguldak’ın trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Mithatpaşa ve Üzülmez tünellerinin devam eden çalışmaları hakkında son bilgileri vererek, tamamlanması konusunda Başbakanımızı bilgilendirdik.

Bu görüşmede Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, konular ile bilgi notlarını alarak gerekli talimatları Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a ve Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvana verdi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.05.2014 00:33:44  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2506)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 579 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,641 | Ip Adresiniz: 18.222.67.251 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.