Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ENERJİ BAKAN YARDIMCISI MERCAN, BAŞKAN ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

Çeşitli ziyaretler ve toplantılarda bulunmak üzere Zonguldak’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan’ı Gökçebey’de Kaymakam Bülent Hamitoğlu, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu ve Ak Parti İlçe teşkilatı karşıladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan,” Emeğin Başkenti Zonguldak’ın güzel ilçelerinden biride Gökçebey’dir. Gökçebey’e ilk defa geliyorum. Yapılan Yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen Vedat Öztürk’ü tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Gökçebey’e Başkanımız Vedat Öztürk’ün hizmetlerine destek vereceğiz” dedi.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Övünç dolu sözleri için Bakan Yardımcısı Mercan’a teşekkür etti. Atatürk Caddesi ve ismet paşa caddesinin elektrik hatlarının tamamının yer altına alınması ile Atatürk Caddesi üzerindeki orta refüjlerin kaldırılıp aydınlatma direklerinin kaldırıma alınmasının sözünü aldık. Ayrıca Gökçebey giriş ve çıkışlarının aydınlatılması perakende yani fatura tahsilâtının eskisi gibi Gökçebey'de tahsil edilmesi için görüşüleceğinin sözlerini verdi.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.05.2014 23:22:50  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2927)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,758 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,036 | Ip Adresiniz: 18.207.161.212 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.