Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KARADEMİR VE ÖZDEMİR’DEN BAŞKAN ÖZTÜRK’E ZİYARET

CHP Eski İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir ile Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. CHP Eski İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir ile Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e hayırlı olsun dediler.

CHP Eski İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir,” Sayın Başkanım öncelikle hayırlı olsun. Benim Babam belediye başkanlığı döneminde ilçemize kalıcı hizmetler yapmıştır. Sizlerinde İlçemize kalıcı hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Bu konuda bizlerinde yapması gereken bir şey varsa maddi ve manevi desteğimi vermeye hazırım. Ben şahsa oy vermedim. Partime oy verdim. Benim solcu olduğumu herkes bilir. Belediyenin karşısında bir kat evim var. İster büro olarak istersen ev olarak ta kullanabilirsin. Başkanlık görevin tekrar hayırlı olsun.”dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e,” Öncelikle, CHP Eski İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir ile Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir’in nezaket ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Gökçebey Belediyesi çok kötü yönetilmiş. Önümüzde yapacağımız çok işler var. Ben bir aylık belediye başkanıyım. Bir ayda neler yaptığıma gelince; Doğalgaz çalışmalarına başladık, Toki projesinde çok önemli yol katlettik. Taşkın Koruma projesi yapılmış olup çalışmalar başlıyor, DSİ’nin çalışmaları devam ediyor, Kanalizasyon projesi ihale aşamasına geldi. İlçemizin çevre temizliğindeki değişiklikleri görüyorsunuz. Ben seçim sürecinde halkıma ne hizmet sözü verdim ise sırasıyla yapmaya çalışacağım. Bir iki yıl sonra hizmet bazında Gökçebey’de değişiklikleri herkes görecek.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.05.2014 17:40:20  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3089)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 267 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,545 | Ip Adresiniz: 3.237.46.120 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.